Buna,
Cine are directorul inscriu.ro? Am trimis 2 articole de 1 sapt si as mai trimite, dar sunt inca in "curs de aprobare". Se mai ocupa cineva?...
Versiune printabilă
Buna,
Cine are directorul inscriu.ro? Am trimis 2 articole de 1 sapt si as mai trimite, dar sunt inca in "curs de aprobare". Se mai ocupa cineva?...
Articolele se verifica pe inscriu.ro o data sau de doua ori pe luna, dar inainte de a fi aprobate se verifica cu copyscape.
Daca articolele tale corespund tuturor conditiilor, poti trimite ca ti se vor aproba la un moment dat.
Da, corespund cerintelor. Sunt unice, nu are rost sa mi fur singur caciulea si sa mi pun linkul intr un articol duplicat.
Nu stiam perioada de aprobare... ca vad ca tot apar articole noi, dar ale mele inca nu.
Merci
Atunci cand vrei sa publici ceva intr-un director de articole,ar fi bine sa te iei si cand a fost acceptat ultimul articol. Pe inscriu.ro ,ultimul articol a fost acceptat pe 9 iunie ( mai bine de o luna ). Deci,trage tu concluziile.
Se pare ca acuma sunt aproape 2 luni jumate, stie cineva daca e directorul vreunui coleg si nu mai are intentii sa se ocupe de el? Macar sa nu stam cu articolele in asteptare fara rost. :)
[QUOTE=Claudyou;268127]Se pare ca acuma sunt aproape 2 luni jumate, stie cineva daca e directorul vreunui coleg si nu mai are intentii sa se ocupe de el? Macar sa nu stam cu articolele in asteptare fara rost. :)[/QUOT
Pe deasupra mai are si un troian, sare Kaspersky ca ars!
da si la mine, apare notificare de troian