Nu stiam de intentia lui Florinn care e de laudat, asa ca am demarat blogul Informatii directoare web romanesti care se doreste sa fie o resursa atat pentru ownerii de directoare cat si pentru cei ce au probleme cu inscrierea.
Am remarcat comentariile threadului deschis de Florinn si cred ca ar trebui sa fac oarece mentiuni.
In mod curent ma ocup cu asa ceva. Contrar obiceiurulor, clientii care platesc cel mai bine sunt prea putin interesati daca directorul transfera sau nu pagerank, daca are sau nu atribut nofollow sau link indirect.
In final, clientul plateste si stabileste strategia, eu execut munca de chinez batran.
Problemele sunt cunoscute de cei care lucreaza cu asa ceva.
Avantajul blogului este ca oricine poate comenta, fara inregistrare. Mai mult chiar, la comentarii oricine poate sa-si prezinte un site respins si sa ceara explicatii referitoare la motivul pentru care nu a fost inscris, eventual si un raspuns. De obicei, ownerul directorului web si editorul sunt persoane diferite si e o ocazie buna pt owner sa vada cum lucreaza echipa sa, respectiv parerile utilizatorilor.
Astept pareri si propuneri, impreuna cu datele propriilor directoare, daca sunteti interesati.