S-a relansat noul director Netul.ro.
Daca credeti ca e util, va invit sa va inscrieti. Astept pareri, dar si sugestii.
Director Netul.ro
Versiune printabilă
S-a relansat noul director Netul.ro.
Daca credeti ca e util, va invit sa va inscrieti. Astept pareri, dar si sugestii.
Director Netul.ro
Evident conteaza site-urile adaugate.
Stiu ca tu la un momentdat "luptai" impotriva unor site-uri cu spam.
In rest...urmeaza sa vedem.
Am adaugat si eu un site in directorul tau. E bine organizat si imi plac culorile folosite.
In schimb nu am putut adauga o adresa de genul adresa.ro ci a trebuit sa scriu adresa.ro/index.php Poate se poate repara treaba asta.
Esti primul care imi zice ca nu poate adauga site daca nu pune si /index.php sau index.html .. Am vazut siteul tau si l-am modificat, l-am pus fara index.php.
Poate imi zice cineva daca stie un site gratuit de generau thumbnailuri... momentan pe director.netul.ro folosesc cel oferit de msn, dar sunt unele siteuri care nu sunt indexate acolo si nu imi afiseaza nici un preview al siteului.. mai este alexa, dar dupa un anumit numar de generari se plateste...
Cred ca stiu de ce nu mergea sa introduci siteul... Am luat baza de date veche (am avut si inainte director siteuri), cam 1500 siteuri si le-am importat in baza de date actuala, numai ca nu sunt validate, trebuie sa le iau pe rand si sa se validez si sa le pun in categoria corespunzatoare. Probabil siteul tau era deja acolo si de aceea ti-a dat eroare.
Gabriel C.
vezi ca la categorii este afisat si "URL title" si se vede urat, mai ales ca la categoria Erotic ai pus "erotic_fete_piz.._curve" ;)
Nu inteleg ce vrei sa zici, cum adica e afisat "URL title" ?
am un snapshot de ieri, il atasez aici, acum se pare ca nu merge site-ul.
sper sa te ajute asta.
Directorul momentan nu merge, au fost unele probleme cu serverul si cu niste scripturi, o sa mearga in seara asta.
ok, sper ca nu te-a deranjat observatia.
Nu m-a deranjat deloc... Am avut unele probleme cu serverul si cu siteul si azi nu a mers, dar in maxim 2 zile siteul o sa fie pe un nou server, cu mai multe resurse la dispozitie. E posibil ca si maine sa fie offline, pana ce mut baza de date.
E un link pe site (prefer sa nu`l dau) care o ia razna de tot. Mi'a deschis vreo 20-30 de ferestre.
Pai da-l.
Pai... da-l.. Asta zic si eu.
De ce nu dai linkul? Daca e ceva de rau, spune-mi, ca sa pot sterge sau modifica.
Fatal error: Smarty error: unable to write to $compile_dir '/home/netul/public_html/director/temp/templates'. Be sure $compile_dir is writable by the web server user. in /home/netul/public_html/director/libs/smarty/Smarty.class.php on line 1088
Ovi
Este util site-ul...si cred ca arata bine, felicitari...
Scuze pentru zilele cand nu a mers... Acum merge :)
http://director.netul.ro/
haha ... interesant link-ul de la sectiunea "Erotic".
Asta inseamna sa faci un site optimizat ?
Prima pagina arata ok: curata, ingrijita bine organizata. Insa daca intri intr-o sectiune lucrurile se schimba. Ti-as sugera sa organizezi altfel informatiile. In sensul ca acum paragrafele sunt prea lungi. Sa afisezi cate un site pe un rand asa de lung nu prea te avantajeaza. Daca scurtezi acele randuri vei da impresia ca este mai mult text la descrieri si in plus faci loc in dreapta (sa zicem) pentru o sectiune unde ai putea sa pui un top al sectiunii curente / sau meniu catre alte sectiuni asemanatoare sau recomandate, facand astfel navigarea mai usoara.
http://director.netul.ro/erotic_fete_pi**e_c**ve/
interesant url ... cred ca am repetat ce a spus GExGE dar oricum daca se merge pana aici eu nu mai comentez
am adaugat si eu un site.
am adaugat de o gramada de timp cateva site-uri, nici acum nu au fost aprobate (sau respinse)
am adaugat la "Fotbal", unde nici acum nu exista macar 1 link...
Stiu ca s-a lucrat o vreme la site, poate o sa dea drumul la inscrieri in curand.
Florin666, esti sigur ca ai adaugat linkul? M-am uitat si nu am gasit nici un link de introdus la categoria Soprt. A fost o vreme cand au fost niste schimbari majore la site (si o sa mai fie, sper in bine), acum likurile se verifica / aproba in 1, maxim 2 zile.
am inregistrat si eu un site. dar daca tot e in romana tradu toate cuvintele in romana ex: keyword sparated by comma etc.
Am facut modoficari majore la director. Va invit sa va spuneti parerile.
Modificari:
- schimbare totala a designului
- stergerea categoriei "Erotic... fete..." (am pastrat subcategoria "Educatie sexuala" mutata la "Sanatate" si categoria "Sex shop" mutata la "Magazine virtuale")
- au aparut categorii noi, si au fost sterse alte categorii.
Va invit sa va introduceti siteul in director (daca nu ati facut-o deja), sau sa va dati o parere despre el.
Momentan directorul contine 161 categorii si 838 siteuri active.
http://director.netul.ro/
Va multumesc.
Salut !
Stiu ca e tarziu dar felicitari pentru site !
Am o intrebare ... de ce la categoria Auto si moto url-ul arata cam asa : http://director.netul.ro/auto-moto-dacia-logan/ ?
later edit:
am un sfat pentru tine. La pagina de submit, evidentiaza mai bine erorile( campurile necompletate).
Cheers!
O sa mai lucrez zilele astea la el.... alte pareri sau sugestii mai aveti?
da..e dragutz..imi place.. o sa-mi bag siturile si in directorul asta ;)
Cand dai sa caute un anumit site, la informatiile care le detine despre el arata "Categorie:" fara categoria in care e pus. E doar o observatie care vrea sa vina in ajutor. Nimic altceva.