propun inca un director, parca nu ar fi deja destule ;)
toprank.ro
orice parere este apreciata.
Versiune printabilă
propun inca un director, parca nu ar fi deja destule ;)
toprank.ro
orice parere este apreciata.
pacat ca nu ai PR deocamdata la el :) oricum eu am adaugat unul din site-uri in el.
pare destul de oki siteul, acum sa vedem si care este timpul de raspuns la site submit :) Glumesc..
Bafta.
Si poate totusi o sugestie, incearca sa faci ceva sa te dieferentiezi fata de celelalte directoare. probabil ca o sa fie destul de greu de inventat ceva dar gasesti tu.
Pare un director ingrijit, inca la inceput. Presupun ca e PhpLink la baza.
O intrebare totusi - thumbnailurile sunt facute automat sau manual pentru fiecare site?
Si eu sunt curios cu thumbanil-urile ..
Si eu la fel, vreau sa stiu ;)
Sunt facute "on the fly" ?
multumesc pentru aprecieri si incurajari. directorul este inca la inceput, mai avem inca de pus pe el cateva functii, acum, ramane de vazut cat sunt de inovatoare si utile.
cat despre thumbnail-uri, sunt facute automat, folosesc motorul de randare de la browser (firefox)
accepti si blog-uri (de ex: subdomeniu.blogspot.com) ?
da, in categoria weblog/blog-uri
se verifica continutul in cazul site-urilor ce nu au domeniu propriu, iar verificarea periodica se efectueaza la un interval mai scurt de timp (1 luna).
poti da mai mult detalii despre modul de randare? multumesc!
motorul de randare pentru thumbnail-uri este o aplicatie proprie ce foloseste codul opensource de la firefox - geko
geko - gecko
Arata bine. Se putea putin mai simplu.
e frumos cum la fiecare sectiune se afiseaza cateva thumbnail-uri cu site-urile nou adaugate. tine-o tot asa ...
am adugat si eu un site...dar nush de ce merge asa greu site-ul tau
E super! Bravo, e chiar reusit.
Intradevar, este curat si ingrijit. Insa scapa de mesajele in engleza :)!
Am adaugat si eu un site (cel din semnatura) si in jumatate de ora sau chiar mai putin a fost aprobat, apoi in mai putin de 24 de ore a aparut si thumbnail-ul... Poate ati prins vreun week-end dar perioada asta e scuzabila !
multumesc pentru aprecieri. incercam sa ne facem treaba cat mai bine si sa aprobam orice site trimis spre director care corespunde regulilor acceptare in max 24h.
- cat despre problemele aparute saptamana asta cand directorul s-a incarcat 2 zile destul de greu, sper ca am rezolvat problema serverului pe care este gazduit, care a avut ceva probleme.
multumesc inca o data pentru cuvintele voastre care ne dau curaj sa mergem mai departe si asteptam in continuare feed-back.
keep up the good work ;)
nu sunt destule in comparatie cu afara, asa ca este binevenit :D
nu gasesc categorie pt. "locuri de munca", "jobs", "resurse umane"
Salut, ai uitat meta-ul de verificare de la google, si uite si 2 screenshot-uri.
Bafta in continuare.
pt kmedia: site/Servicii/Recrutare_Personal/
pt Dever: remediez, multumesc
arata ok :) am adaugat si eu acum.. imi place!
E chiar ok, o singura chestie mi se pare aiurea, faptul ca poti sa votezi fara cont, iti dai seama ca toti psihopatii or sa inceapa sa-si voteze siteul dand peste cap statisticile.
Mi s-a parut ciudat ca ai spus ca thumbnailurile sunt facute automat ... si apoi vedem un post care spune asta:
Automat in 24h nu prea e automat :rolleyes:Citat:
Am adaugat si eu un site (cel din semnatura) si in jumatate de ora sau chiar mai putin a fost aprobat, apoi in mai putin de 24 de ore a aparut si thumbnail-ul...!
Aplicatia pe care zici ca ai creat-o ruleaza pe linux sau pe windows ?
Salutari si numai bine.