-
Director web iclip.ro
Va salut ! Postez si eu directorul meu, iclip.ro, PR3 si peste 2000 de site-uri indexate. Este SEO friendly, fara inregistrare si link reciproc obligatoriu.
Cine este interesat este de vanzare.
Va multumesc si astept un review!
Edit Moderator: Iclip.ro nu mai contine in director web, ci un blog. Aviz pentru cei interesati.
-
Nu apare nici o categorie la selectie
-
La mine apar categoriile.
Per ansamblu e ok, doar ca se cer prea multe date si e mult de completat.
-
1 Ataşament(e)
Da, nici la mine nu apar categoriile la inscriere site, testat pe Firefox 5 si Ie 8. Dupa ce am mai navigat putin prin site, au aparut si categoriile.
Ataşament 1932
-
Eu folosesc Chrome si apar categoriile.
-
Am verificat acum cu Chrome si tot nu apare
-
nu apar categoriile cu nimic :)
-
Cred ca aceasta problema apare de la un script ajax care pe anumite browsere nu perimte afisarea categoriilor. Am intampinat aceasta problema la o versiune mai veche de firefox si la IE5.
Directorul este pe o platforma opensource, arfooo si pare destul de flexibil. Voi tine cont de observatiile facute si il voi simplifica un pic. Scriptul este foarte bine optimizat si este printre cele mai bune open source pentru astfel de site-uri.
-
Daca nu va apar categoriile in momentul inscrierii, navigati putin pe site asa cum a spus si Zone, apoi incercati din nou, si, categoriile ar trebui sa apara :D.
-
Iti dai seama ca daca o persoana ajunge pe directorul respectiv ( indiferent de unde ) si incerca sa inscrie un site si vede ca nu apara categoriile , nu mai pierde timpul pe acolo