-
Indexez cate doreste persoana respectiva, intre 1 si 150 pe zi.
Nu sunt ale mele, sunt ale unei firme dar eu inscriu in ele. De ip nu stiu ce sa zic, eu personal nu stiu daca sunt sau nu sunt pe acelasi ip. Ce pot spune cu siguranta e ca un site care nu era indexat, a inceput sa urce destul de bine fiind inscris doar in aceste directoare, deci pentru Google conteaza.
E vreo problema ca fac o inscriere si apar pe 150 de directoare?:)):yawn:
-
Man, da e o problema. Mie lucrul asta imi spune foarte multe despre calitatea directoarelor respective... Poate tie ti se pare amuzant, dar de fapt e trist...
Cam ce calitate pot oferi dupa tine 150 directoare mirror gazduite in acelasi loc, cu aceeasi baza de date, Unranked si cu niciun vizitator pe ziua de ieri? Acum da, ne putem amuza impreuna :))
In schimb as accepta propunerea ta pentru primele 150 directoare din dirpedia.
-
Nu sunt directoare mirror desi asa par la prima vedere, nu au aceeasi baza de date, nu sunt unranked, vizitatori poate nu au avut duminica ca nu sta nimeni duminica sa inscrie in directoare, sunt inscrise in toate directoarele din dirpedia si nu numai, nu sunt banate de Google si cel mai important, ce am scris si mai devreme, "un site care nu era indexat, a inceput sa urce destul de bine fiind inscris doar in aceste directoare, deci pentru Google conteaza." In plus nu cer decat 2 linkuri, daca nici asta nu e oferta buna atunci nu aveti decat sa inscrieti manual.
Bafta la promovat!