Salut,
Vreau sa va prezint un nou director pentru siteuri romanesti aflat la adresa director.eul.ro. Este un director web seo friendly, gratuit, spre care backlink-ul nu este obligatoriu, doar in cazul dorintei unei clasari mai bune.
Versiune printabilă
Salut,
Vreau sa va prezint un nou director pentru siteuri romanesti aflat la adresa director.eul.ro. Este un director web seo friendly, gratuit, spre care backlink-ul nu este obligatoriu, doar in cazul dorintei unei clasari mai bune.
am adaugat si eu
daca are si aprobare rapida e super
multa bafta
Linkul a fost trimis si asteapta aprobarea unui administrator.
:)
Linkurile au fost publicate ;)
am trimis si eu doua site-uri
Se poate adauga o categorie sau subcategorie pentru "Tutoriale"?
Linkurile au fost aprobate.
Desigur, categoria 'tutoriale' se gaseste aici.
am adaugat si eu azi 3 siteuri, bafta cu directorul si astept aprobare
l-ai inscris pe dirpedia? Daca nu, ar trebui. Multi folosesc aceea lista
o sa inscriu si eu doua site-uri. bafta cu directorul.
Linkuri aprobate, cine isi permite sa pune backlink spre director primeste un loc fruntas in categorii, pe viitor va fi foarte importanta chestia asta, va garantez pentru ca stiu ce vreau sa bag si ce vreau sa iasa din el. Cine nu, este inregula si asa din punctul meu de vedere.
Da Catalin, este inscris din prima zi de lansare. Trebuie doar sa astept putina vechime. Este si va fi un director curat, simplu si optimizat.
Mersi.
M-am gandit sa va fac o noua oferta si anume site-urile care insereaza codul dat de noi spre director.eul.ro vor beneficia de un link in sectiunea "Linkuri premium" vizibil root-ul categoriei selectate si cu transfer de pagerank pe o perioada nelimitata. (5 siteuri afisate aleatoriu cu proprietate de overwrite)
Ai o problema pe site,
2/14/2010 8:02:46 PM HTTP filter file http://director.eul.ro/javascripts/c...g_selection.js
JS/TrojanDownloader.Agent.NRL trojan
am sters deocamdata directorul din Website Submitter, te rog sa iti rezolvi problema de mai sus.
S-a rezolvat.
Cu placere.
M-am inscris si eu cu 3 site-uri