O să râdeți, dar sigur vi s-a întâmplat să căutați fără succes o „ușurare”. Ăstia au găsit-o.
www.airwnc.com
O să râdeți, dar sigur vi s-a întâmplat să căutați fără succes o „ușurare”. Ăstia au găsit-o.
www.airwnc.com
adevarul este ca ar fi o aplicatie utila intre atitea zeci de mii care nu ajuta la nimic ...
adevarul este ca ar fi o aplicatie utila intre atitea zeci de mii care nu ajuta la nimic ... Pentru ca suntem Romani. Daca ai da o tura prin uk o sa fii putin mirat la cat se cumpara online 80% din piata lor e online.Deci si aplicatia de mai sus a facut pentru oameni civilizati...Noi ne ducem dupa colt in boscheti,pe gardul vecinuluisa nu mai zic ca daca avem o bere in bord deja o ardem aproape in mijlocul strazii..
.Daca ducem gunoiu luam masina 10 metri...si tot asa.Daca te uit cum sau imbogatit alti ia citeste aici sa vezi
).
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Scoopo, te înșeli. Românii cumpără mai mult online decât alții. Dacă nu mă crezi citește și asta.
De curand cand incercam sa invat cateva limbaje de programare printre care C, C++, Java, am constatat ca mediul romanesc nu abunda de siteuri de profil. Eu am gasit in lb engleza destul de bune, ce ziceti ar prinde un asemenea site la noi ?
Eu zic ca ar fi geniale cat mai multe site-uri pentru aceasta nisa in limba romana.
"Problema" daca pot sa-i zic asa, este ca nu pot fi site-uri profitabile. Asta este doar parerea mea. Gandesc asta pentru ca nu sunt multi cei ce invata programare. Poate sa ma insel, chiar nu am studiat traficul unui site de acest gen.
si timpul investit pentru eventual profit il folosesc in educarea mea...aveti dreptate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)