Poate va scrie articolele la racoare si ii vor da drumu mai repede:))
Si astfel ne va dovedi ca a fost un baiat serios doar ca a avut probleme de sanatate (probabil pe la cap ceva) :)
Versiune printabilă
Poate va scrie articolele la racoare si ii vor da drumu mai repede:))
Si astfel ne va dovedi ca a fost un baiat serios doar ca a avut probleme de sanatate (probabil pe la cap ceva) :)
sau ma va suna pe mine sa i le scriu :P
Nu uitati sa ii cereti pe latura civila daune interese moratorii (pentru intarziere). Din cate stiu eu, pentru sume de bani, de regula, dobanzile se dau de la scadenta. Pentru celelalte obligatii se acorda de la punerea in intarziere. :)
Pentru santaj nu va poate acuza decat daca incercati sa obtineti in mod INJUST un folos patrimonial. Amenintarea se pedepseste doar daca produce o temere. Amenintarea cu procese nu se sanctioneaza!
PS: Am inteles ca si macroul are icre nu doar morunul :P Pentru cunoscatori :)
Mi-au fost transferati banii inapoi.
un printscreen daca se poate te rog.
petrica, cu restul cum ramane?
vezi ca provident se dau credite doar cu buletinul, fara atata scandal si vizite pe la politie
Am cont la ING si transferul se face instant intre doua conturi la aceeasi banca. Dar cel mai simplu suna-l pe om sa vezi ce zice. Am atasat un printscreen.
Va trimite la toti cand va primi citatie de la politie ;)
PetreE, si la mine e tot ING, de ce nu mi-ai virat si mie banii ? Si sa nu mai pierdem timpul pe la Politie....ai promis intr-un post anterior ca returnezi la toata lumea banii saptamana asta.
Nici mie nu mi-a virat dar o sa ii ridic de la politie, nicio problema.