Scriu articole la preturi avantajoase
Scriu articole de calitate pentru site-ul dumneavoastră la un preț foarte avantajos. În raportul dintre calitate și preț oferta este foarte accesibilă pentru buzunarul oricărui cumpărător:
- Astfel pentru un articol până în 500 cuvinte prețul este de numai 5 lei.
- Articolele de 500 – 700 cuvinte au un preț de 7 lei iar pentru articole de 700 cuvinte + prețul este de 10 lei.
- Articolele scrise sunt din aproape orice nisă. Până acum am scris articole din nisa SPORT, IT, SĂNĂTATE, TURISM, DIETĂ.
- Articolele conțin diacritice.
Pachete de articole:
Pentru comanda de pachete de articole ofer reduceri. Astfel:
- Pachetul A: 5 Articole până în 450 cuvinte + 3 Articole de 500-700 cuvinte = > 50 Lei. La acest pachet vi se oferă un articol de 700 cuvinte GRATUIT.
- Pachetul B: 10 Articole până in 450 cuvinte + 5 articole de 500-700 cuvinte + 1 articol de 700+ cuvinte = > 100 lei. La acest pachet vi se oferă două articole de 700 cuvinte GRATUIT.
- Pachetul C: 15 Articole pâna în 450 cuvinte + 5 articole de 500-700 cuvinte + 5 articole 700+ cuvinte => 200 lei. Cadou la acest pachet sunt 3 articole de 700+ cuvinte !
Pentru colaborările de durată vin cu următoarea ofertă:
Pentru o cerință de 10 articole pe săptămână ofer 2 articole gratuite.
Pentru o cerință de 20 articole pe săptămână ofer 4 articole gratuite.
Pentru o cerință de 30 articole pe săptămână ofer 7 articole gratuite.
Plata se face prin transfer bancar !
Trebuie să recunosc însă că, spre diferență de alți redactori de pe acest forum nu am experiența lor însă acest lucru se poate vedea și la prețul articolelor.
Am o colaborare cu ValentinMilea, utilizator al acestui forum, pentru http://petbazar.ro/blog . Am mai avut o colaborare cu MirceaG pentru zonadegaming.ro insa care din pacate s-a terminat repede datorita faptului ca mi s-a stricat pc-ul si nu am putut posta o zi (articolele scrise de mine sunt cele postate de pe 28 august pana pe 31 august). De asemenea am si un blog personal pe care scriu : la-vorbitor.ro