Articole de calitate la preturi decente
Observ ca in ultima vreme numarul celor care ofera servicii de CW si dau dovada de neseriozitate este tot mai mare. In ultimii doi ani de zile mi-am format o echipa de content writer-i seriosi, astfel ca vin cu o oferta din partea lor. Nu vreau ca anuntul sa fie considerat din categoria “postez pentru un prieten”, cei cu care am colaborat pe acest site pot dovedi oricand seriozitatea mea.
Oferta este urmatoarea:
Articole 300 cuvinte, limba romana – 2 euro
Articole 500 cuvinte, limba romana – 3.5 euro
Articole 1000 cuvinte, limba romana – 6 euro
Articolele vor fi scrise corect gramatical, fara greseli de exprimare, cu sau fara diacritice, in functie de preferinte.
Articole 300 cuvinte, limba engleza – 3 euro
Articole 500 cuvinte, limba engleza – 5 euro
Articole 1000 cuvinte, limba engleza – 8 euro.
Articolele vor fi scrise corect gramatical, fara greseli de exprimare.
Preturile de mai sus nu includ TVA (pentru cine doreste factura fiscala, se adauga 24% la pretul afisat).
Pentru pachete mai mari, reducerile sunt:
- Peste 20 articole, reducere 10%
- Peste 50 articole, reducere 15%
- Peste 100 articole, reducere 20%
Primii 5 useri cu reputatie pozitiva au o reducere de 20% fata de preturile afisate, cu rugamintea de a reveni cu o parere sincera asupra calitatii articolelor. Nota! Reducerile nu se cumuleaza.
Domeniile de competenta sunt: fashion, relatii, retete, turism si altele (in general orice domeniu, mai putin cele tehnice: IT, constructii etc). Daca vom considera ca nu putem realiza articolele conform cerintelor, ne rezervam dreptul sa refuzam comanda.