Gata examenele la Litere. Ne-am reintregit echipa si mai avem cateva spatii libere. Ma repet: comanda minima 20 de articole, durata de scriere, 2 zile, dupa calendarul inscrierilor. Maxim 100 de bucati si pe seria asta. Multumesc!
Versiune printabilă
Gata examenele la Litere. Ne-am reintregit echipa si mai avem cateva spatii libere. Ma repet: comanda minima 20 de articole, durata de scriere, 2 zile, dupa calendarul inscrierilor. Maxim 100 de bucati si pe seria asta. Multumesc!
Am primit articolele. Prež / calitate excelent. Vom colabora īn continuare.
Am primit si eu, de ieri, un pachet de articole. Sunt multumit de calitate si voi mai apela cu siguranta la acest serviciu. Recomand.
Vreau si eu 20 de bucati.
Mai avem asa: diseara alias74, maine kleampa, joi dane1505, vineri-sambata-duminica-luni-marti-miercuri dontedro. Abia de la data asta (27) se continua. Daca e ok pentru voi, va puteti inscrie in continuare.
Ca si calitate sunt ok pt 1E/buc, m-a suparat nepunctualitatea (s-a intarziat 4 zile)
Am primit articolele, sunt foarte multumit de cum au iesit. Recomand cu caldura
Ma bag si eu la rand pentru un set de 20. 27 feb e ok.
Si eu am primit articolele si sunt multumit.
Merci, Andrei.
Multumesc pentru feedback si da, la userul @kleampa s-a intarziat dintr-o neintelegere (nu cu el, la noi in echipa). La inceput le-a luat una din fete si pana la urma le-am scris altfel. Scuze inca o data. Inca mai suntem disponibili pentru alte comenzi.