kidu sunt interesat!
Versiune printabilă
kidu sunt interesat!
welcome back!
Full ! Ceva liber dupa 15-20 sept, pana atunci apelati la iSKY daca va trebuie mai rapid.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pentru ca am ajuns la pagina 8 a threadului, voi face o recapitulare si o mica modificare de pret:
- Concepem articole de 5-600 cuvinte, originale si documentate in lb romana.
- Inseram un link catre index si un link catre o categorie/pagina/articol ( pentru efect maxim | putem promova secundar si pagina de facebook/twitter )
- Publicam in directoare de articole si setam elemente meta si keywords (daca e posibil) in ritmul de un articol la 3-4-5 zile.
- In unele cazuri putem propune postarea articolelor pe siteuri din reteaua proprie daca avem nisa asemanatoare (fara costuri suplimentare). Este un serviciu complementar si nu obligatoriu.
- Linkurile (articolelor) obtinute primesc 2 randuri de ping, sunt facute feed si uploadate catre 27 rss engines.
- Majoritatea articolelor sunt preluate pe pagini Facebook cu peste 100.000 fani.
- Exemple de articole: rochii, pantofi, lenjerie, covoare, slabire, costume baie, cum sa slabesc.
- Programarea serviciului se face doar prin achitarea platii si trimiterea structurii dorite. Anunt periodic proxima data de incepere a unei noi serii.
- Pachetul ideal are forma:
art 1
keyword a: pantofi > http:/pantofi,ro
keyword b: pantofi 2012 > http:/pantofi,ro/pantofi-2012
art 2
keyword a: pantofi > http:/www, pantofi,ro
keyword b: pantofi dama> http:/facebook.com/site_pantofi.ro ( sau catre twitter )
Ramane un pret unic de 7 euro / articol cu serie minima de 10 articole in comanda.
Cele 800 articole (comandate de voi) scrise si publicate ne recomanda.
Salut, Cristian. Sa incepi te rog articolele pentru siteul meu. (ti-am facut plata acum cateva saptamani, stii despre ce este vorba).
ok edy. incepe maine postarea la primul articol, se termina pe 27 aug.
Am o serie libera, minim 15 articole cu incepere din 27 august, eventualii amatori rog pm sau email cristian@seoserv.ro
oferta speciala
serie de 20 articole la 6 euro bucata
serie de 30 articole la 5.5 euro bucata
serie de 40 articole la 5 euro bucata
Scrise si publicate in aceleasi conditii de mai sus, incepere de sapt viitoare, plata in cont bancar la curs BNR sau Paypal. ym serbancc, mail cristian@seoserv.ro
ok, s-a profitat de oferta, am doua comenzi X 40art, revenim la pretul normal de 7 euro X 10 articole ( serie minima ).
spot liber pentru incepere din 8 sept!
salut Cristian.
accepti nisa gambling?
salut, da.
urmatoarea perioada full, primul termen liber preconizat, 5-10 oct.
se poate incepe din 5? 20 buc (prajituri )
sry, am 300 art de facut, cred ca nu avem timp urm 2 luni.
salut,
doresc sa rezerv o serie de 30 de articole pt nisa piese auto;
de cand se poate incepe si care e oferta curenta de pret?
Doua spoturi libere :
-minim 30 buc incepere in 2 zile
-minim 10 buc incepere sapt viitoare
Conditile obisnuite de aici.
oferta speciala
serie de 20 articole la 6 euro bucata
serie de 30 articole la 5.5 euro bucata
serie de 40 articole la 5 euro bucata
Scrise si publicate in aceleasi conditii de mai sus, incepere de sapt viitoare, plata in cont bancar la curs BNR. PM sau mail cristian at seoserv ,ro
Ofera s-a incheiat, revenim la conditile normale
- Concepem articole de 5-600 cuvinte, originale si documentate in lb romana.
- Inseram un link catre index si un link catre o categorie/pagina/articol ( pentru efect maxim | putem promova secundar si pagina de facebook/twitter )
- Publicam in directoare de articole si setam elemente meta si keywords (daca e posibil) in ritmul de un articol la 3-4-5 zile.
- In unele cazuri putem propune postarea articolelor pe siteuri din reteaua proprie daca avem nisa asemanatoare (fara costuri suplimentare). Este un serviciu complementar si nu obligatoriu.
- Linkurile (articolelor) obtinute primesc 2 randuri de ping, sunt facute feed si uploadate catre 27 rss engines.
- Majoritatea articolelor sunt preluate pe pagini Facebook cu peste 100.000 fani.
Ramane un pret unic de 7 euro / articol cu serie minima de 10 articole in comanda.
Cele 1.100 articole (comandate de voi) scrise si publicate ne recomanda.
Desi cu intarziere, doresc sa-i multumesc lui Serban pentru treaba profesionist facuta pentru un site, prin scrierea unor articole si publicarea lor.
Articolele sunt foarte bine documentate, si sunt cu mult peste tot ce am mai platit .
Deci il recomand, atat pentru stilul profesionsit de colaborare cu clientii cat si pentru munca sa.
Multumesc pentru aprecieri Bogdan.
Oferta speciala pentru seriile 30/40:
minim - 30 articole la 6 euro/art
minim - 40 articole la 5.3 euro/art, Bonus : promovarea tuturor articolelor pe Facebook catre 300.000 fani.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mai am un singur spot pentru serie 30/40.
Scuze, am neglijat sa updatez info, am un loc liber la sfarsitul saptamanii, minim 10 buc, 7euro/articol, conditii standard.
Multumesc pentru colaborare . ( Apreciez faptul ca s-au facut modificari pe parcurs in functie de ce am cerut iar site-urile pe care s-au postat articolele par ok - sunt pe nisa care am cerut sa fie publicate. )
Raportul pret/calitate mi se pare bun.
Am primit si eu comanda de 10 bucati. Articole bine scrise si publicate intr-un interval de o luna.
Pentru cei ce nu au timp/talent la scris, si nu numai, este foarte buna oferta.
Multumesc pentru serviciu.
dragusind, florian g: va multumesc pentru aprecieri
Pachete speciale cu incepere imediata*
- Serie de 30 articole la 6 euro bucata cu 5 preluari(reclame)** in pagini Facebook cu un total de peste 500.000 fani
- Serie de 40 articole la 7 euro bucata cu fiecare articol in parte preluat pe pagini Facebook cu un total de peste 500.000 fani
*: mici restrictii functie de nisa dorita de dvs.
**: dvs stabiliti formatul reclamei ( text, foto, link ) si intervalul de postare.
Revenim la oferta obisnuita, minim 10 buc, 7euro/articol, conditii standard.
Tocmai am terminat 2 pachete a cate 15 articole. Articolele sunt de calitatea cu care ne-ai obisnuit (super ok) si bineinteles s-a observat si efectul lor in SERP.
Multumesc,
Laurian