-
Vand advertoriale
Dupa cum scrie si in oferta, vand advertoriale pe site de anunturi gratuite cu PR3, ~17.000 de vizitatori/luna.
Advertorialele vor aparea AICI , cu mentiunea ca vor fi afisate aleatoriu pe TOATE paginile site-ului (~600.000 indexate), cate unul pe pagina, in partea dreapta sus.
Conditii de adaugare a unui advertorial :
- Accept numai advertoriale cu continut unic
- Site-ul promovat prin intermediul advertorialului sa fie unul serios, decent, legal - imi rezerv dreptul de a nu accepta orice articol
- continut minim de 300 cuvinte
- Maxim 3 link-uri externe in interiorul textului (catre acelasi site)
- Advertorialul sa fie insotit de o poza (jpeg) in format landscape
Pretul unui advertorial este de:
- 3 euro daca este scris de voi
- 5 euro daca este scris de mine
Detalii aici sau pe PM.
-
Schimb de advertoriale nu te intereseaza?
-
Accept si schimb de advertoriale :)
-
Am colaborat si sunt multumit.
-
ai PM
Schimburi te intereseaza?
-
Desigur Dan ... dupa cum i-am spus si lui Lovelife :)
Ti-am raspuns si pe PM
-
Am colaborat si sunt foarte multumit.
Recomand :)
-
Pentru ca advertorialul tau, scris de tine, sa apara pe site-ul nostru, site vizitat de peste 20.000 vizitatori unici / luna, va trebui sa ne contactezi la adresa office [at] anunturi-terenuri-imobiliare.ro.
:)
-
Da, aceea este o alta modalitate de contact .. pentru vizitatorii care nu vin de pe forum ..
-
Pai si cand au mai aparut 3000 de vizitatori? :)
-
Nu au aparut, ci au disparut .. pur si simplu nu am mai bagat in seama acea cifra cand am editat textul din pagina ... dar acum e scris corect si pe site ... cred ca mai important este faptul ca pe forum am zis cifra axacta, ca sa stiti la ce sa va asteptati ...
Acum am sa te rog sa parasesti topicul daca nu doresti advertoriale si sa nu mai bruiezi lumea cu remarci care nu-si au locul aici.
Multumesc.
-
Ok, am inteles. Deci tu pui aici 17.000, pe site 20.000, iar remarca mea nu isi are locul aici.
-
@misticalriver - dai dovada clara de reavointa. Traficul poate creste sau poate scadea, iar faptul ca el a pus aici o cifra mai mica decat cea pe care o pusese pe site (cine stie cand a pus informatia acolo, poate acum o luna cand traficul era mai mare) nu dovedeste nimic.
Probabil tu ai vrea sa dovedesti ca colegul incearca sa pacaleasca lumea? Ai putea cere un printrscreen din analytics daca ai vrea sa cumperi sau daca ai vrea sa faci un bine comunitatii.
In fine, cred ca scrie ceva prin regulament cu privire la interventiile pe topicurile de vanzare, ar fi dragut sa citesti.