Dupa cum scrie si in semnatura, cumpar advertoriale. Site-urile sa fie hostate pe .ro si minim 6 luni vechime. Va astept cu oferte!
Versiune printabilă
Dupa cum scrie si in semnatura, cumpar advertoriale. Site-urile sa fie hostate pe .ro si minim 6 luni vechime. Va astept cu oferte!
Salut, ti-am trimis pm cu oferta.
User foarte serios. plata imediata,chiar daca inca nu i-am finalizat advertorialele dupa cateva zile bune..:) recomand
Salut,
Ti-am trimis PM
Scuze, acum am vazut pe ce nisa cauti, pot sa ignori PM-ul. Sau poate te intereseaza.
Am colaborat si eu cu lawrians si totul a decurs foarte bine. A avut cereri serioase si a platit mereu la timp.
Multumesc tuturor pentru oferte. As dori totusi bloguri din nisa Amenajari Interioare. Am primit 13 PM-uri, sunt binevenite, dar astept pe cineva cu nisa ceruta de mine. Pe alte tipuri de bloguri (generale sau alte nise) voi achizitiona cam peste 3 sapt/o luna. Asa ca voi filtra atunci PM-urile de la voi si ii voi contacta pe cei ale caror bloguri imi prezinta interes.
Cineva cu Amenajari interioare ?? :))
@ZeTTu & @ Dan - Multumesc si cu siguranta vom mai colabora si pentru alte proiecte!
4 advertoriale si 1 link pe un an :D plata efectuala la timp, user foarte serios. Recomand cu caldura
Blog de design interior este al unei prietene, o sa vorbesc cu ea daca daresti un schimb de articole
Salut, de la mine ai mai cumparat daca-mi aduc bine aminte. Daca te mai pot ajuta, da-mi un semn. Mersi.
@inocent - multumesc, dar doresc promovare pentru acelasi proiect, deci momentan nu.
@lovelife - da, ma intereseaza. pot oferi schimb de articole/link-uri in unul dintre site-urile:
http://amenajam.wordpress.com
www.saltele.biz
Sau da-mi o oferta de pret pentru advertorial/link.
Multumesc
Iti pot promova UN advertorial in schimbul UNUI link vizibil pe un site cu PR 2 macar, pe site-ul din semnatura. Poti adauga un link, doua in continut si unul pe imagine.Daca nu iti convin categoriile deja existente se poate crea o subcategorie speciala sub cea care exista deja (cosntructii)
Am colaborat foarte bine. Recomand. Pentru cei care mai sunt interesati sa cumpere link-uri si advertoriale vizitati postul
http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...-site-uri.html
V-am raspuns tuturor la PM-uri...sau cel putin asa cred :) Sper sincer ca nu am omis pe nimeni. Au venit PM-uri cu zecile, dar din pacate nu pe nisa amenajari interioare, pe care astept eu oferte.
Imi cer scuze daca am omis sa raspund cuiva la PM.
te intereseaza pe Blogul unui visator ?
Laur este o persoana foarte serioasa, am colaborat cu acesta in decursul a ultimelor doua luni de zile, oferindu-ne reciproc diverse servicii online. Recomand calduros!
Daca esti dispus sa cumperi si pe alte nise (sau pe un blog cu diverse), te rog sa ma contactezi.