-
De fapt, nu ți-am afectat reputația cu nimic. Ai deschis un topic, am dreptul la replica.
Sau dacă spui ca ți-a dat cineva reputație negativa, te asigur ca nu am fost eu. Am primit și eu.
Mi-am expus punctul de vedere în cele 2 comentarii de mai sus, alte comentarii nu o să mai fac. Administratorii și ceilalți colegi pot hotărî a cui e vina.
Îmi mențin părerea. Vina este a amândurora.
-
Elofresh, un parlit, un pierde-vara care se victimzeaza dupa ce fura. Ciudat, ca in poza de profil pari a fi alb.
Da-i banii la om ba plangaciosule! Asuma-ti greseala si nu te mai victimiza.
-
Pana nu o sa fii contactat de politie si anaf ca dupaia o sa iti doresti sa retirnezi banii.
Esti doar un copil iresponsabil care habar n-are ce grava e fapta pe care a facut-o.
Eu ti-as face plangere online la cele 2 institutii imediat, poate doar asa o sa constientizezi si tu ce ai facut si poate o sa devii om cu coloana vertebrala, ca din cate vedem viitorul nu arata prea bine pentru tine.
-
Inainte sa te "retragi" trebuie sa returnezi banii pentru serviciile neprestate. Practic ai incasat niste bani dar inteleg ca nu esti dispus sa ii returnezi, desi nu ai livrat ce ati discutat.
-
Nu sunt dispus să îi returnez pentru că vina este a amândurora.
El a venit cu cerințe pe parcurs, am fost dispus să îi termin produsele fără să îi măresc prețul, tocmai pentru că a plătit un avans.
Apoi, tot el m-a presat cu timpul.
Dacă rămâneau cerințele inițiale, cu siguranță că produsele erau gata la timp.
Aștept plângerea pe care a făcut-o.
Totodată, el mi-a publicat numele complet, fără acordul meu. Dacă e vorba sa ne batem în plângeri, o putem face.
Pot să fiu banat.
-
GDPR nu se aplică persoanelor fizice.
-
https://i.imgur.com/BVgmh39.png
Băiețică, începi să devii cam toxic.
-
Poftim, deci practic se pare ca tu esti problema aici, ekofresh. Voi face tot ce pot, pe cale legala sa recuperez acei bani, cel mai probabil te vei alege cu dosar penal. Acesti bani pe care ii voi recupera, ii voi dona. Nu pot sa las acesti bani unei persoane ca tine, banii vor merge catre un om amarat, un adapost de animale. Clar nu vor ramane la tine.
-
Si iti propun asta public: Donezi acei bani catre o asociatie ( de ajutorare a persoanelor, a animalelor ) prin transfer bancar. Si iti promit ca voi retrage si plangerea de la politie si tot ce s-a discutat aici se anuleaza. Asociatia va fi propusa de administratorii de aici sau cineva care este neutru.
-
Baftă tuturor!
Aștept dosarul, pentru vorbele aruncate și faptul că consideri că ai fost ăla "bun", nu îți voi returna nimic.
Aștept banul, daca ma considerați principalul vinovat.