Salut,
Inspirat de colegii din Iasi, ma gandeam sa facem si noi clujenii o iesire la o bere/suc/apa plata :) Daca sunt doritori va rog sa lasati comenturi mai jos.
Versiune printabilă
Salut,
Inspirat de colegii din Iasi, ma gandeam sa facem si noi clujenii o iesire la o bere/suc/apa plata :) Daca sunt doritori va rog sa lasati comenturi mai jos.
Idee duplicata .... ai cerut drepturi de autor de la ValentinMilea ? :)
Distractie placuta... sa stiti ca merita.
Eu ma bag, chiar daca trebuie ca Tudor sa plateasca drepturi de autor lui ValentinMilea :))
Ce se mai aude de intalnirea respectiva? In caz ca a iesit doar @2dor, sa ne spuna si noua cum a fost. :))
In acelasi timp vin cu o alta idee: putem iesi si la un tenis, fotbal, ceva... :)
Ce spuneti?
Vin si eu la tenis(preferabil tenis de masa :P ), fotbal, un suc sau o bere :).
Dacă se concretizează, mă bag!
Eu propun sa ne intalnim joi ora 20.00 la Fabrica de Bere.
0743845894 e nr meu, sa ne gasim mai usor.
@2dor Nu ar fi mai ușor pentru toți dacă am pune întâlnirea în weekend? #numazic
Eu nu pot weekendul acesta. Doar peste 2 saptamani.
Pana acum sunt eu si Alvy care venim sigur joi. Mai confirma cineva?
As veni si eu joi dar nu se poate un pic mai repede de 20:00? Eu vin din Turda.
Daca ajungi mai devereme, bei cu o bere in plus :) Sa vedem intai daca se mai tine, ca nu confirma mai nimeni vad.
Confirm si eu. Joi de la 20.00 e bine pentru mine.
Eu cred că-s în schimb invers cu @dane, el vine de la Turda, eu mă duc spre casă, deci rămâne pe o dată ulterioară, căci nici weekendul ăsta n-aș putea, fiind plecată la SJ. Distracție faină, băieți ! ;) Așteptăm picanteriile de după :))
Nu stiu sigur daca pot sa ajung, insa o sa incerc.
Eu o sa fiu prezent :)
Sper sa mai avem loc la mese de cate confirmari avem :))
Unde ne vedem la 20:00? @2dor ai făcut rezervare?
Am facut rezervare la Fabrica de Bere Ursus de pe Calea Manastur de la ora 20.00. Rezervarea e pe numele Tudor si nr meu e 0743845894 just in case :)
@2dor Perfect. Ne vedem acolo!
Băieţi, la mine a intervenit ceva şi nu mai pot ajunge.
Sper ca pe viitor să facem să fie ceva regulat.
Pai eram 4 cu tot cu tine :)) ai de capu meu
Se misca bine ardelenii.
Eu sunt pe drum, sper sa ajung pana la 20:15, nu am avut noroc de ocazie.
Eu am ajuns. Va astept :)
Dan move your ass pana la fabrica de bere :)
Mersi, dar nu beau bere.
La fabrica de bere au si vin :D
Mersi de invitatie (si de informatie :P), dar eu nu vin.
Ca să materializăm întâlnirea am creat și un grup de Facebook pentru userii Seopedia din Cluj: https://www.facebook.com/groups/1465339393749830/
Dan you are no fun :)
Well, mai organizam ceva in saptamana 15-19 sept? Eu vin doar daca confirma minim 10 oameni.
Sâmbătă, 13 Septembrie în Shadow Bar. Avem reducere pentru studenți, fac eu rezervare dacă ne adunăm.
PS: Putem sa ne vedem în 12 dacă e mai comod pentru unii dintre voi.
PPS: Ori ne putem vedea în 19, vineri. Tudor nu poate săptămâna aceasta.