-
Recomandare tableta
As dori sa-mi achizitionez o tableta cu slot pt cartela sim. Am vazut ca sunt unele ce au si Windows, mi-ar fi placut una cu asa ceva, dar sunt mai scumpe decat cele cu Android. Ca buget, as da pe ea maxim 3-400 ron, SH bineinteles.
Aveti ceva recomandari? As vrea s-o folosesc mai mult pt navigat pe internet, citit, filme si poate si 1-2 jocuri, desi nu m-am mai jucat de o gramada de timp.
-
Nu ai cum sa primesti un raspuns pentru SH..din simplul motiva ca x si y nu o sa stea sa iti caute pe net ce exista si sa gandeasca daca e buna sau nu.
In plus..daca iei SH ca tableta, te-ai legat cu ea de priza pentru totdeauna. zero acumulator- intelegi.
Gasesti SH uri la amaneturi. acolo ai sansa sa nu fie chiar terminata fizic si moral. Adica sa o fi adus in disperare, pentru bani. Dar bugetul este mic, mai ales pentru sim pentru un IPS ( fara de care EU nu as lua) sub 7.8 inch iar nu isi prea are rostul ...
-
Sunt cateva tablete noi cu Android care se incadreaza in bugetul tau insa trebuie sa stii de la inceput ca vei face un compromis. Nu te poti gandi brand, la ecran IPS, la autonomie mare, la 1GB RAM sau la ecran mai mare de 7 inch.
Pentru ce zici tu ca iti trebuie se preteaza forte bine o tableta Android.
-
La banii daca gasesti un Tab 2 sau 3 de la Samsung sau Asus dar nu cred.Daca vrei noua dar no-name alege Eboda Z77 la 399 insa ecranul si viata acumulatorului sunt inferioare
-
Am vazut cateva Samsung Tab 3 pe olx in banii astia. Ce parere aveti de modelul asta ? SH bineinteles..
-
Ia una noua, macar stii SIGUR ca ai garantie in caz de ceva. Cat despre buget + 3G => utok seria 700, 5 ani garantie
https://www.utok.com/ro/700-series/utok-700d-3g-lite
Si daca totusi... te gandesti sa renunti la 3G, poti lua in 400 ron chiar una cu quad core si 1Gb de ram
https://www.utok.com/ro/700-series/utok-7000-q-satin
-
Daca ai gasit Samsung Tab 3 este ok . As cumpara oricand un Samsung sh decat Utok nou . Cei 5 ani de garantie nu ajuta la nimic oricum intr-un an -doi tableta e depasita ca performante iar mai apoi calitatea si performantele , precum si experienta utilizatorului nu sunt deloc la fel .
-
@andreiionut: ajuta mai mult decat o tableta samsung tab 3 luata de la vreun dubios care a rootat-o (si care probabil se va face ca nu stie) si adio garantie.
-
Sunt de acord ca garantia e sfanta depinde in ce parte inclini compromisul : calitate + risc defectiuni sau garantie + un produs mediocru de care s-ar putea sa nu fii prea multumit . Nu imi dau cu parerea in vant mi-au trecut prin mana majoritatea tabletelor autohtone si straine.
-
Produsul mediocru se poate returna (in functie de magazin) chiar si in 30 de zile. Spune-mi cum o sa faci asta cu una SH? :)
-
De asta ti-am dat dreptate ...fiecare isi asuma ce risc poate duce . Conteaza si acel sh de la cine il cumperi.