In legatura cu achizitionarea unui domeniu. Am nevoie de putin ajutor!
M-a rugat o fata sa ii fac un mic blogulet pentru manichiura si trebuie sa ii cumpar un domeniu care sa contina urmatoarele 2 cuvinte: chic si unghii. Mai tarziu, dupa ce isi va face ceva cliente, ar dori sa isi deschida un salon. Pentru inceput este ok un mic blog care sa nu consume $. De aceea m-am gandit ca numele domeniului + fbk page + etc sa fie bun pentru ea inca de la inceput ca sa il poata pastra pe viitor.
M-am uitat putin si pe OSIM, WIPO: Inregistrarea la OSIM (O.S.I.M.) sau WIPO a marcilor, desenelor si brevetelor de inventie sa vad daca sunt probleme cu aceste doua cuvinte si am gasit urmatoarele:
Pentru unghii:
S.C. MADIN PRODSERV S.R.L. ACETONA AYLEEN pentru lac de unghii 3, 35
SC GALLUS PLAST ' 94 SA, LAC DE UNGHII 3, 35, 39
Pentru Chic sunt mai multe rezultate printre care si
Arnoldo Mondadori Editore S.p.A. Chic 9, 16, 35, 38, 41
Credeti ca ar fi vreo problema daca achizitionez un domeniu care sa contina si cele doua cuvinte?
Nu sunt 100% sigur si de aceea m-am hotarat sa deschid acest topic. Am aceasta nelamurire. De ex. stiu ca un domeniu de genul - TelefoaneSamsung nu este ok si de aici nesiguranta. Din punctul meu de vedere nu ar fi nici o problema dar vreau sa fiu sigur 100% pentru ca vrea sa isi creeze un brand cu aceste 2 cuvinte. Ce parere aveti?