-
Jocuri cu parcat barci
Salutare, am observat ca foarte multi membri de pe forum au site-uri de jocuri, am lansat un joc in care trebuie sa parchezi barci, jocul de genu acesta este foarte popular in ultima vreme, mi-ar placea sa aud parerea voastra despre joc. Jocul se poate vedea aici: Monaco Luxury Boat Parking - Jocuri cu Masini daca cineva doreste sa il adauge pe site-ul lui il poate copia de aici: http://www.ns1.ro/c125733f
Mi-ar placea sa aud parerea voastra despre joc pentru a putea inbunatatii urmatoarele versiuni.
-
Salut, imi place joculetul :)
Insa de cateva ori mi-a aparut ca am accidentat barca chiar daca nu m-am atins de nimic.
In rest.. succes!
-
felix, inteleg ca este facut de tine? daca da, felicitari. Am jucat 4 sau 5 niveluri. Doua chestii: 1. vezi ca frana la barci nu e chiar ca la masini. Ar trebui sa lasi mai multa inertie barcii atunci cand se pune "frana". 2. Cat am jucat am avut aceeasi barca, aceeasi dimensiune. Cred ca voiam sa "conduc" si alta barca... Ai putea chiar sa-l compplici facand niveluri in care sa fie nevoie sa conduci 2-3-4 barci, de dimensiuni diferite. Altfel este foarte fain, felicitari.
-
nu stiu de ce mi se pare greu sa conduc imagindu-ma din perspectiva soferului de barca. Poate nu am reusit sa ma acomodez intr-un minut.
Mi se pare ca jocul are un final prea abrupt. O singura atingere si te scoate brusc. Nu cred ca are o perioada de retentie mare si nu cred ca este antrenant pentru perioade mai mari de timp. Trebuie sa creezi alte motivatii decat cresterea in level.
Bine eu imi imaginez ca o sa il faci si pentru tablete, unde conteaza aceste aspecte.
-
Nu e foarte exacta la impacte. Nu pot dezactiva sunetul, altii se mai joaca si de la job si nu e foarte comod sa-ti opresti tot sunetul din w. Un meniu cu nivele, unde sa iti apara cele terminate si cele care inca nu le-ai terminat. Un scor primit (sub forma de stelute) pentru fiecare nivel in functie de timpii scosi. Barca sa aiba o rezistenta mai mare. Nu stiu cum e in nivele mai mari dar ar fi interesant sa se miste si celelalte barci pentru a mari dificultatea jocului.
Eu am sa-l adaug pe un site de jocuri de-a meu.
Ne poti spune ce efect a avut acest joc asupra site-ului tau? Si aici ma refer in pricipal la numarul de vizite aduse (in functie de numarul site-urilor pe care a aparut jocul)
-
Multumesc de sfaturi, voi tine cont de ele
-
M-am jucat si eu doua nivele si am observat ca barca se loveste inainte sa atinga delimitarea obstacolului.
Oricum mi-a placut joculetul :)
Bravo daca l-ai facut tu!
-
@seomox multumesc pentru apreciere, jocul este de facut de echipa mea, pentru crearea unui joc este nevoie de desen, programare etc Avem peste o suta de jocuri create.