-
Magazin online nou
Buna ziua!
Ma intereseaza si pe mine un magazin online si ma gandeam la WooCommerce intrucat ma descurc binisor cu wordpress-ul si astfel mi-l pot face eu si sa economisesc niste bani.
Nu imi trebuie ceva complicat, produsele vor fi cel mult 600.
Doresc doar ca la comanda, clientul sa aiba posibilitatea de a baga niste informatii text intr-un camp care sa apara pe pagina de produs. Se poate face acest lucru cu pluginul woocommerce sau este un addon separat?
Totodata, credeti ca pentru inceput este suficient un cont de gazduire shared? Nu prea as vrea sa imi bat capul cu un vps/server dedicat intrucat nu ma pricep.
Daca aveti si alte sfaturi/sugestii le primesc cu drag.
Multumesc!
-
Pentru 600 de produse un WooCommerce si un cont shared sunt suficiente. Exista si posibilitatea pentru client sa adauge observatii sau alte informatii pe pagina de produs in momentul in care face comanda, exista un modul special.
-
Multumesc! Voi merge pe wp atunci. Ai putea sa imi spui si numele acelui modul?
Seara frumoasa!
-
Incearca sa vezi daca gasesti ceva aici din ce cauti. https://calderaforms.com/caldera-forms-add-ons/#/all
-
Multumesc, Cosmin, ma uit acum!
-
Iti recomand prestashop. Daca nu ai un magazin cu foarte multe produse, este o alegere
-
Eu nu recomand woocommerce pe un host shared.
Consuma destul de multe resurse si daca ai un trafic de 1000-1500 unici...moare.
Gasesti VPS la pret ok cu setari si administrare inclus.
-
Multumesc, baieti!
Voi ramane la wp. Prestashop am vazut la cineva si mi se pare prea complex + ca acolo nu pot face mici modificari de design ca in WP.
@wega77, multumesc, iau in calcul si posibilitatea asta. Desi la mine va fi vorba de cel mult cateva sute de unici.