Si eu folosesc IceFact (varianta gratuita) de aproape un an si sunt multumita
Versiune printabilă
Si eu folosesc IceFact (varianta gratuita) de aproape un an si sunt multumita
Ezbill.ro ? Parca e afiliat 2 parale.
folosesc de 2 ani conteq.ro, si e chiar super
In masura in care crezi ca ai ceva aptitudini poti jongla cu excel (sau access) si astfel poti a avea un control total asupra datelor si poti crea orice tip de raport doresti.
Poti combina cu Mail Merge din Microsoft Word pentru elaborarea unor fisiere mai dichiste. Practic elaborezi documentele in Word (facilitati multiple), datele vor fi completate automat cu cele continute in fisierele de tip Excel/Access.
E o solutie "muncita" in partea de inceput, dar daca te intereseaza o mare libertate (sa obtii diferite date pentru analize), atunci cred ca se merita.
Asa cum a spus si Marius Cristian (mi-a luat-o inainte), poti sa faci 2 fisiere, un xls si un doc. Baza de date o ai in Excel, iar factura generata cu mailings este foarte simplu de utilizat. Asa facem si noi la birou unde avem mai multe firme si totul merge de minune.
fiind in excel datele facturilor, ai acces mai usor, mai ales in cazul in care vrei sa realizezi anumite statistici.
In conditiile in care emiti putine facturi, excel-ul este nemaipomenit, iar datele din acesta sunt suficiente pentru departamentul de contabilitate. (pentru facturile emise)
Daca vrei, iti fac eu un model in seara asta, fara nicio obligatie.
Numai bine.
Cam asa e. :)
Contabilul tau ce program de contabilitate foloseste? Ideal ar fi sa te consulti cu el.
De exemplu, daca el foloseste Saga atunci Saga ar fi si solutia cea mai buna pentru amandoi (mai ales pentru el :D) fiindca va putea importa la el in sistem datele introduse de tine.