Sugestii deschidere magazin online ?
Salut !
Doresc sa imi deschid un magazin online ce va comercializa accesorii (bratari, coliere ...etc. ) .
Pentru inceput preconizez ca acest magazin sa aiba in jur de 70-150 produse.
Designul site-ului il doresc destul de simplu spre un design mediu.
Bugetul este de 200-250 euro.
Sunt nehotarat asupra carei platforme sa ma opresc : Magento, Prestashop, Wordpress ...etc .
As dorii cateva sugestii conform experientei voastre care credeti ca ar fi cea mai potrivita platforma din punctul vostru de vedere.
Multumesc !
Re: Sugestii deschidere magazin online ?
Citat:
Postat în original de
Cristi Ursut
Chiar acum (in timp ce postez :)) ) lucrez pentru cineva cu Open Cart si-l recomand cu toata caldura.
Buna Cristi, ai reusit sa faci url-urile seo friendly cu opencart(ceva solutie gratuita)? Vreau si eu sa fac un magazin online si nu stiu pe care sa aleg opencart sau woocommerce, toata lumea zice ca la opencart problema apare la partea seo, as alege opencart pt ca este mai usor de utilizat.
Citat:
Postat în original de
1nesco
Pe moment, la buget redus, pot recomanda WP cu pluginuri de comert electronic. Ex
DVD Auto, magazinul Edotec.
Presta pica din start.
De luni ma documentez pe OpenChart.
Vezi subiectele deschise de mine unde am intrebat despre Presta, Magento, altele.
Insa, daca greutatea cuvintelor targetate e mare, iti recomand de la inceput o solutie de comert profesionala. In plus, te poti orienta pe platformele concurentei: vezi ce platforme au cele din top 20-40.
Buna, poti sa-mi zici te rog de ce pica din start prestashop-ul? De aia te intreb pentru ca chiar ieri am instalat si mi se pare mult mai bun decat opencart sau woocommerce, si inca nu stiu pe care sa aleg. Mersi
Nu stiu ce sa zic, acuma la cea mai noua versiune de prestashop am reusit sa fac url-uri seo friendly.
Aha acuma am inteles, as merge si eu cu woocommerce numai ca nu se recomanda pentru shopuri mai mari de 200 produse....acuma chiar nu stiu ce sa fac.