-
redirect iframe
Doresc să afișez pe site un iframe ce conține o funcție a altui site de-al meu. Problema este că la src="page.html" nu o vreau să fie afișată direct pe noul site, ci o vreau printr-un redirect , și anume când deschizi pagina, în iframe să se deschidă o pagină care are redirect pe ea către alta pagină. Am încercat cu codul de redirect html <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0; url=http://www.yourdomain.com/index.html"> dar fără rezultate, deoarece nu îmi mai afișează partea de final - unde ar trebui să ajungă după redirect - și rămâne pur și simplu negru(după caz, culoare background-ului).
Cum aș putea să fac redirect într-un iframe de genul acesta :
<iframe src="site1.html" id='inneriframe' scrolling=no></iframe> , unde inneriframe este definit ca și clasa și mă ajută pentru poziționarea și dimensiunea iframe-ului(pentru conținut)
Ce aș putea să fac în acest caz ?
-
Daca tot este iframe, de ce nu incarci acea pagina cu js (vezi jquery load + un php care face redirectul) ?
-
Nu pot folosi php, fiind limitat de platforma pe care o folosesc
PS: Doresc doar ca acel iframe să facă redirect, restul paginii cu content și toate cele să rămână la fel. Mai bine zis, într-un bloc să apeleze o pagină(prin iframe) ca mai apoi tot în acel bloc să se deschidă pagina finală pe care o doresc. Chiar dacă se pierd câteva secunde cu redirect-ul tot zic că este rentabil. Problema este că nu pot face redirect în iframe de pe o pagină pe alta, sau mai bine zis, cred că greșesc pe undeva anume
-
Poti sa faci o pagina cu urm cod, a carei adresa sa o pui in iframe-ul tau:
<html>
<head></head>
<body>
<script language="javascript" type="text/javascript">
window.location.href = "url_ul_tau_unde_vrei_sa_faci_redirect";
</script>
</body>
</html>
-
Pagina nou creată face redirect exact așa cum ar trebui, dar în momentul în care o apelez cu iframe-ul nu se mai întâmplă absolut nimic.