-
Problema pagina
Buna!!!!
Am si eu o problema cu blog-ul pe care il detin...Daca cineva doreste sa lase un commentariu pe blog dupa apasarea butonului de posteaza comentariu apare eroarea aceasta :
Warning: Parameter 4 to wpbu_check_user() expected to be a reference, value given in /home/izzyzone/public_html/wp-includes/plugin.php on line 395
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/izzyzone/public_html/wp-includes/plugin.php:395) in /home/izzyzone/public_html/wp-comments-post.php on line 95
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/izzyzone/public_html/wp-includes/plugin.php:395) in /home/izzyzone/public_html/wp-comments-post.php on line 96
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/izzyzone/public_html/wp-includes/plugin.php:395) in /home/izzyzone/public_html/wp-comments-post.php on line 97
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/izzyzone/public_html/wp-includes/plugin.php:395) in /home/izzyzone/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 897
Dar daca esti logat pe blog poti sa postezi comentarii fara ca eroarea sa te incomodeze,adica nu apare nici o eroare...de ce???
Care ar putea fi problema,si ce trebuie sa fac pentru indepartarea ei.
Va rog ajutati-ma in rezolvarea problemei...
Va multumesc din suflet.
-
public_html/wp-includes/plugin.php on line 395 - Căutare Google
Vezi ce zice lumea de eroarea asta. Cauta rezolvare la fel si cu celeltalte.
Pont: Dezactiveaza toate pluginurile pe rand, poate e unul problema.
-
Am dezactivat pe toate pe rand si nimik.... Eroarea persista...
-
Posteaza codul aflat in comments.php din tema sa vedem si noi despre ce este vorba.
-
Ai un spatiu gol pe undeva. Ala este posibil sa te afecteze.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/izzyzone/public_html/wp-includes/plugin.php:395) in /home/izzyzone/public_html/wp-comments-post.php on line 95
De exemplu aici: Cauta in fisierul wp-comments-post, linia 95 si vezi sa n-ai spatii.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Scuze, intra in wp-includes si cauta fisierul plugin.php, acolo cauta linia 395. Acum mi-am amintit (sper ca bine) ca prima parte din eroare te duce unde tre` (/.home/izzyzone/public_html/wp-includes/plugin.php:395))
-
A patit si un amic azi aceeasi problema (cand a instalat WordPress), insa i l-am reinstalat eu si a mers, cum a spus utilizatorul de mai sus, o fi un spatiu undeva.
-