Am un site cu jocuri online si as vrea sa fac sa apara reclama google inainte cu vreo 5 secunde sa inceapa jocul fara ca pagina sa se schimbe , cum as putea face?
Versiune printabilă
Am un site cu jocuri online si as vrea sa fac sa apara reclama google inainte cu vreo 5 secunde sa inceapa jocul fara ca pagina sa se schimbe , cum as putea face?
Am avut sistemul asta de afisare pe un site de jocuri si m-a avertizat google, ca nu respect tos-ul. Adevarul e ca erau destul de multe click-uri, desi reclama se vedea clar.
si in ce consta acel sistem?
Nu intelegi bre ca incalca TOS-ul? Ce mai conteaza cum era facut? :)
Rares, nu vreau sa intru intr-o polemica, te respect pentru activitatea ta pe forum dar nu crezi ca-l iei cam tare?
E la inceput, incearca sa invete. Crezi ca nu o sa incerce chiar daca incalca TOS-ul? Atunci cand va fi banat isi va da seama ce a gresit si va face altceva.
Din cate stiu tu ai mai multe site-uri de jocuri, destul de populare, iau un joc la intamplare de pe unul din aceste site-uri sa zicem acesta: Jocuri Logice | Jocuri Puzzle | Mahjongg , faptul ca acea reclama se incarca inainte sa apara jocul nu incalca TOS-ul?
OnTopic: Tyna, sa zicem ca intr-o pagina ai vrea sa ascunzi o anumita sectiune pentru cateva secunde si sa afisezi altceva in loc (o reclama), pentru asta trebuie sa ai minime cunostinte de javascript.
Iata un exemplu pe care te rog sa-l analizezi:
Pentru aprofundarea subiectului vezi si http://www.w3schools.com/js/js_timing.aspCod:<html>
<head>
<title>Incarca joc</title>
</head>
<style type="text/css">
body{
margin: 0;
text-align: center;
}
.container {
width: 500px;
text-align: left;
margin: 30px auto;
}
#spatiu-joc {
display: none;
width: 300px;
height: 200px;
padding: 10px;
background-color: blue;
color: white;
}
#reclama {
width: 300px;
height: 200px;
padding: 10px;
background-color: yellow;
}
</style>
<script type="text/javascript">
var t = setTimeout( "arataJoc()", 5000 );
function arataJoc() {
var spatiu_reclama = document.getElementById('reclama');
var spatiu_joc = document.getElementById('spatiu-joc');
spatiu_reclama.style.display = 'none';
spatiu_joc.style.display = 'block';
}
</script>
<body>
<div class="container">
<div id="spatiu-joc">
Un joc flash.
</div>
<div id="reclama">
Va rugam asteptati, timp de 5 secunde va vom arata o reclama care incalca TOS-ul
</div>
</div>
</body>
</html>
Reclamele inainte de joc NU incalca TOS-ul.Google recomanda un timp de afisare de 10-15 secunde pentru ca vizitatorul sa poata vedea mesajul advertiser-ului...
Esti sigur?!? Inseamna ca cei de la Adsense au gresit cand mi-au trimis avertismentul sa scot reclamele care se afisau inainte sa se incarce jocul, acelea fiind singurele reclame adsense care se afisau pe pagina.
Damn, sa ma iau de ei :))
In ultimul timp, cei de la Adsense in loc sa-si perfectioneze sistemul si sa-si ajusteze mecanismul pt reclamele contextuale pt siteurile de jocuri, au preferat sa-si bage picioarele in aceasta nisa si sa o omoare de tot.
Mai nou, nu poti plasa reclame adsense la o distanta mai mica de 150 pixeli de orice joc.
Probabil ca au o rata de conversie extrem de mica pe site-urile astea, mai ales pentru ca utilizatorii sunt de pe la 5 - 6 ani... Probabil au multe reclamatii din partea celor care-si fac reclama.
Nu neg ca, conversiile or fi slabe, dar aici e si vina sistemului ce afiseaza reclame la termopane sau mai stiu eu ce alte tampenii pe aceste siteuri. Iar google ce face? In loc sa-si adapteze sistemul, sa-l corecteze, prefera sa puna restrictii si iar restrictii...
cei care sustin in necunostinta de cauza ca e ok acest procedeu de a implementa anunturi goole inaintea unui joc, sa arunce un ochi aici si inainte de a da un raspuns sa se documenteze de 2 ori pt a nu face rau cuiva , nu sa vorbeasca doar de dragul de a se da inteligenti.
Avoiding accidental clicks Pt. 2: Use the right product - Inside AdSense
Pentru jocuri online incearca reclamele de la cpmstar, ei permit afisarea reclamei la inceputul jocului, platesc un pic mai slab dar se compenseaza cu numarul de click-uri. Daca intereseaza pe cineva mai sant si alte site-uri care permit afisarea reclamei la inceputul jocului, lasa-ti un PM.
Eu cand folosesc adwords setez sa nu apara reclamele in site-uri cu jocuri, muzica, manele si altele
Din pacate cei mai multi nu fac asa si apoi cand se uita la sursele de trafic descopera aceste tipuri de siteuri (care sunt facute special pentru a insela atat vizitatorul cat si pe Google [ai inselat clientul AdWords = l-ai inselat pe Google]) pe care le elimina pentru viitor (firma face cursuri de formare profesionala in domeniul fondurilor europene si descopera ca sursa de trafic siteuri p0rno, download manele sau jocuri). Un site marcat din mai multe surse probabil e puricat ulterior si astfel se ajunge, prin feedback-ul celor care isi fac reclama prin AdWords, mult mai usor la siteurile ce incalca TOS-ul si care trebuie suspendate
Din cate stiu nu e acceptat, am scris inca de anul trecut, primul post: http://forum.seopedia.ro/adsense-adw...-jocuri-2.html
Metoda propusa de tine nu este nici practica si nici eficienta
Este o facilitate prin care poti sa pui si cuvinte cheie negative in campania adwords (de ex: jocuri, games, manele) astfel anuntul tau nu va apare atunci in reteaua display pe paginile unde sunt cuvintele respective si nici in cautari daca langa cuvintele solicitate de tine apar si termenii respectivi
Nu este solutia perfecta dar creste ROI si se evita pierderea de bani
Ce sunt cuvintele cheie negative? - AdWords Ajutor
Despre cuvintele cheie negative la nivel de campanie - AdWords Ajutor
http://adwords.google.com/support/aw...o&answer=67991
http://adwiz.ro/sem/cuvinte-negative.html
https://adwords.google.com/support/a...o&answer=99477
S-ar putea sa nu fie practica, dar e mult mai eficienta decat ce propui tu pentru Display Network.
Nu a fost nici un moment vorba de Search. Spuneai: "Eu cand folosesc adwords setez sa nu apara reclamele in site-uri cu jocuri, muzica, manele si altele" - inteleg ca nu te-ai referit la cautarea propriu-zisa, ci la site-urile din reteaua de Display, unde afisarile se fac pe baza unei teme, si nu a unor cuvinte separate.
Deci faptul ca pui un cuvant negativ gen jocuri nu-ti garanteaza ca reclamele nu vor aparea pe siteuri de jocuri, ci doar ca e mai posibil sa nu apara acolo. Numai excluderea manuala a unor site-uri sau a unor categorii (acolo unde se poate) garanteaza asta
Google Content Network Tips: Part 2 - Targeting options, environments, and ad formats - Inside AdWords
Google Content Network Tips: Part 3 – Optimizing your keywords for the content network - Inside AdWords
Content Network e vechiul nume pentru Display Network.
sa adaugi manual domeniile pe care nu vrei sa apara reclama mi se pare imposibila daca ne referim la blocarea afisarii in site-uri din nisa jocuri si manele. Varianta propusa de mine nu am zis ca este perfecta, dar alt ceva mai bun nu cunosc, si mie mi-a crescut conversia simtitor