Postat în original de
Nic
@emm
Sper ca nu ai interpretat mesajul meu ca un atac la persoana (desi probabil am folosit un ton mult mai sarcastic decat ar fi fost necesar).
Eu mi-am exprimat onest prima mea impresie cu privire la folosirea unor astfel de servicii de consultanta sa te ajut fiindca ai cerut feedback de la alti afaceristi fara sa imi dau seama ca -aparent- argumentul meu reprezinta un punct sensibil pentru firmele de consultanta si a declansat un raspuns taios din partea ta. Ceea ce e de inteles daca te lovesti constant de argumentul asta pe care il consideri eronat si e obositor sa justifici in fata unor clienti (poate mai ignoranti ca tine) de ce nu au dreptate.
Eu iti doresc mult success cu afacerea ta si in Romania. Eu am apelat la serviciile de consultanta ale unei firme din strainatate cand am fost implicat in achizitionarea unei afaceri online, tocmai pentru ca aveau o reputatie si o expertiza mai mare ca mine in domeniul respectiv. Sunt convins ca e o piata enorma pentru ce vrei tu sa faci in strainatate, si probabil se gaseste o nisa si in Romania depinde cum te pozitionezi.
Bafta.