As cumpara seopedia si cred ca as restrictiona un pic accesul
Versiune printabilă
As cumpara seopedia si cred ca as restrictiona un pic accesul
1.000.000$ inseamna la 2000$, bani pentru 500 de luni (adica mai bine de 41 de ani + cei 22 ai mei...cam toata viata mea). Daca tinem banii in niste banci, din dobanda exista posibilitatea sa imi asigur acesti 2000$ pentru mai mult timp, in caz ca traiesc totusi mai mult de cei 63-64 de ani :))
Daca in timpul asta mai lucrez (cu pasiune) la anumite chestii care imi plac (pentru ca, avand 2000$ siguri pe luna, nu mai ai stresul de a munci pentru a-ti intretine familia), imi mai pot ajusta veniturile cu vreo o mie - doua de dolari (zicem la nivelul low), ceea ce inseamna vreo 3-4000$ pe luna. Mi se pare cea mai interesanta chestie (si in principiu cea mai sigura), si am spus-o mai mult pentru ca nu a pomenit-o nimeni.
Cu toate astea, eu nu as fi in stare sa am un milion de dolari si sa am un asemenea disciplina financiara in vecii vecilor amin.
Asta app si de http://forum.seopedia.ro/chestionare...tml?highlight=
Imi parea mie cunoscut articolul si mi-am amintit ca dragutii nostrii ziaristi de la nu stiu ce mare ziar au tradus acest articol si au facut un top 10 tari unde poti trai cu bani putini. Intradevar, sunt multe avantaje pentru a sta acolo, dar si multe dezavantaje, desigur.
[off] incont.ro l-au tradus