am votat 2K. pentru mine e ok, îmi place minimalismul, pun bani deoparte, mai vărs Moetul pe jos...
Probabil în 5 ani prioritățile se vor schimba și atunci voi spune 3 sau 4.
Versiune printabilă
am votat 2K. pentru mine e ok, îmi place minimalismul, pun bani deoparte, mai vărs Moetul pe jos...
Probabil în 5 ani prioritățile se vor schimba și atunci voi spune 3 sau 4.
Am votat 2000 dar stiu ca asta ar fi suma care m-ar multumi dupa ce ma voi aseza la casa mea, cumparata cu bani cash, undeva in Snagov, langa lac. Dar pana sa fiu in casa mea pot spune ca prefer sa castig de la 3000 in sus pentru a pune deoparte pt casa si restul de a-i folosi la plata serverelor, oamenilor, hranei, intretinerii s.a.m.d.
De ce? Nu ti-ar placea sa fi in locul lui?
.........
M-am tot gandit in ultimii ani la intrebarea asta, poate vi s-a intamplat si voua sa analizati bariera care v-ar multumii. De fiecare data, nu pot sa gasesc o suma care sa ma faca sa zic "Gata, ma opresc aici, imi ajunge". E normal ca daca ne gandim cat castigam acum, sa punem ca exemplu 1K lunar, am zice "Ohoo, pai sa castig 10K / lunar mi-ar fi de ajuns", dar ia sa ne gandim mai profund si anume daca vei avea ocazia sa ajungi vreodata la nivelul respectiv de 10K pe luna, ai avea alte oportunitati, ai avea alti oameni de afaceri langa tine, alti parteneri, alti clienti, alte cai deschise care iti pot aduce mult mai mult.. si crezi ca atunci ai raspunde cu "imi ajunge" ?
Votat, "Nu cred ca as fi multumit vreodata"
Afaceri...afaceri...bani. Nu sunt si alte lucruri care pot fi mai importante si mai frumoase ca sa traiesti pt ele?
Mai important decat ce suma o sa ajungi sa castigi e cum o sa-i castigi si ce o sa faci cu ei.
Adica sa fi un factor de progres al civilizatiei sau inca unul care aduna averea doar pt el.
Banii sunt pt societate ca sangele pt corp, trebuie sa circule pe la toti, daca se blocheaza intr-un singur loc se numeste boala.
Cica 10% din populatie detine 90% din resurse, restul de 90% din oameni impart cele 10% resurse ramase.
Unii ar zice ca e corect, fiecare ia cat poate, eu am auzit ca playstationurile au componente din metale rare scoase din mine africane de copii.
Eu sunt genul de persoana mereu nemultumita. Pe masura ce castig mai mult, cheltui mai mult. Asta e daca ai fitze in cap :))
Cu cat faci mai multi bani cu atat e mai usor sa ii faci, deci e posibil ca de la un nivel sa muncesti fara sa mai sacrifici nimic si sa cauti indeplinirea altor obiective.
Pentru varsta mea eu zic ca 1000$ ar fi suficient ca as avea ce sa fac cu ei....
1.000 - 2.000 ca sa imi incep "afacerea" cum trebuie, ca dupa vine totul de la sine, cu putina munca.