Ceea ce am spus si eu. Este clar, ca in general, tot ce este public, face lumea refractara. Nu stiu de unde dragostea asta de a vedea cine voteaza ce :P
Versiune printabilă
Una scrie in titlul threadului alta in poll.
Defapt ce se voteaza?
Hai ma ca nu e asa greu, ce tot va invartiti dupa marmota ? :))
PS: Ti-am modificat si titlul thread-ului. Te simti mai in cunostinta de cauza acum ? :P
S-a dat peste cap sondajul meu, e vina mea ca ma trezisi tarziu astazi (a se observa ca sondajul l-am postat la 2 azinoapte), daca vi se pare interesant poate il incepem din nou si scrie cineva specificatiile mai bine ca mine? Cum considera gurusii :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
M-am frecat mai bine la ochi si vad ca ultimul post aici e de la 4 dimineata ?!!
I'll be damn, voi astia de pe SP sunteti animale de noapte.
Hello !
Calumea sondaj, si cred ca ai procedat bine cu setarea care face publica lista votantilor. Asta pentru ca s-ar fi gasit multi care sa voteze Guru (din prostie), pe cand asa stie ca ar putea fi luat la intrebari iar ceilalti l-ar putea critica. Se impune o analiza obiectiva asupra propriei persoane din cauza eventualelor presiuni care le-ar putea face comunitatea, ceea ce este grozav!
Si totusi, nimeni nu are tupeu sa voteze cu Guru ? Sa-l luam la intrebari nu de alta...
Cica ma chinuie modestia :))
cred ca ar mai trebui trecut acolo si incepatori, soau ceva de genul "de maine ma apuc"
Vad ca cea mai mare activitate pe seopedia este noaptea.
Ma culc si eu intr-o noapte la o ora mai normala 12:30 si voi faceti un poll interesant
Pentru consultanta, ask your guru :)):)) hahahah, stai sa-mi fac si profil haifaiv
votul meu este un pamflet. (sper ca se poate edita pe viitor)
Eu ma consider experimentat si cunosc cativa care se autoproclama guru si habar n-au :D
Stiu si eu destui guru care nu stiu chestii elementare.
Ar trebui sa se afirme si sa voteze acolo. Sa se prezinte asa: "Salut, eu sunt Marcel, SEO Guru, incanta de cunostinta"