Up.
Am nevoie de mai multe voturi. Voi mai veni cu niste chestionare si le voi face publice indata ce am voturi relevante.
Mersi. :)
Versiune printabilă
Up.
Am nevoie de mai multe voturi. Voi mai veni cu niste chestionare si le voi face publice indata ce am voturi relevante.
Mersi. :)
ar fi interesat de facut conexiunile intre varsta si castiguri din on-line
@lovelife, Mai interesant mi se pare unul cu vechime in online vs castiguri. Krumel, poate le poti considera si sugestii, daca nu ai deja in vedere si asta pentru urmatoarele chestionare.
Ai dreptate Cristi, eu nu m-am gandit la asta
am marcat si eu un vot 33-35
suprinzator nr mare de tineri .. pe aici..
Nr. mare de tineri, pentru că tinerii din ziua de astăzi au acces mai mult la internet față de cum era īnainte și se observă că se poate cāștiga cu internetul foarte bine și fiecare īncearcă să-și facă un banuț de buzunar de pe urma site-urilor și zic eu că e foarte bine, decāt să stai pe hi5-uri, pe ym sau știu eu ce.Așa nu mai tragi de mami și tati să-ți dea bani să mergi cu prietena la suc.Primul ban care l-am scos de pe urma site-urilor a fost la vārsta de 16 ani, iar pentru mine a fost ceva, să nu intru in SF-uri, dar a fost ceva nemaipomenit, iar de atunci am incercat să continui pe cont propriu.
PS. Am 20 de ani :P
@Krumel : Sunt de aceeași părere cu Cristi.Ar fi ok un chestionar de genul + pe lāngă, cum au progresat/decăzut cāștigurile pe cānd am īnceput să lucrăm in acest domeniu
Doar 19 au votat?
Nu se poate da un mesaj de la admin la toti?