Sorry. Dar a trecut o luna + o saptamana.
Ma gandeam ca ar trebui putin 'actualizat'.
De asemenea, am bagat si "offtopic" :)
Versiune printabilă
Se pare ca nu a mai scris nimeni de ceva timp.
Din pacate intalnesc foarte multi oameni care deschid site-ul rapid , content fortat, spam ,etc.. ., pentru reclamele adsense ( tinute in mod ilegal, si fraudarea sistemului) , acestea probabil castiga 100-200-500$ .
Eu am ales 100$ , deoarece imi place sa reinvestesc in ceea ce vreau sa promovez , intradevar si eu fac pentru a castiga un venit decent , nu urias , pentru ca din site nu te imbogatesti intro noapte :) .
Eu in jur de 100$ /luna . Nu prea am timp si nu stau asa mult pe internet. Cand nu lucram ajungeam si la 2-300$/luna din content, design si altele
Eu din content fac cam 200E pe luna, depinde si de luna.
Intre 0-100$ luna.. sincer nici nu am incercat sa scot foarte multi banii din site-urile care le am (2 la numar)
15 $ luna trecuta ....
Am inceput si eu sa scriu articole si am ajuns să castig in doua saptamani 20 euro.
In medie cam 500 $ din freelancing.
Nu prea au sarit cu postarile content writerii. Sunt curios cat se castiga in medie lunar din aceasta treaba.
Cred ca persoanele care cistiga peste 1.000-5.000e/luna nu vor veni aici sa se laude. Ceilalti care cistiga pina la 500e cred ca suntem majoritatea. As fi curios in alte tari daca ati citit pe alte forumuri cit cistiga din seo/content/alte servicii internet o persoana obisnuita, nu un expert sau super expert