Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cumpar Cont ADSENE + site

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Thumbs up Cumpar Cont ADSENE + site

Salutare! Cumpar cont adsense activat(pin) + site
    Cerinte: Siteul pentru care contul este aprobat sa fie in engleza.

Astept oferte. Multumesc!

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

O tranzactie efectuata cu succes, cu cineva de aici de pe forum. Mai am nevoie de inca unul. Multumesc!

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    38

Implicit

cat a costat? ca ma gandesc ca si eu as putea fi interesat pe viitor... si cum il transferi pe numele tau, ca contul meu e blocat de vreo 15 ani....

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    cat a costat? ca ma gandesc ca si eu as putea fi interesat pe viitor... si cum il transferi pe numele tau, ca contul meu e blocat de vreo 15 ani....
    Nu stiu daca poti sa il transferi pe numele tau daca deja ai unul banat (sau ai avut). De fapt nu stiu daca sunt transmisibile. Poti insa sa iti faci pe firma un cont nou.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    947
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca mai are cineva, aș fi și eu interesat.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

de curiozitate, cat costa un cont adsense? si de ce prefera majoritatea sa cumpere unul in loc sa isi faca unul legit?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu e vorba de contul in sine, ci si de siteul web + continutul de pe el. Nu am cumparat doar contul. Pretul cred ca difera de la site la site, mai mult pe asta dau banii. Inca mai este valabila oferta pentru un cont, asa ca astept PM de la doritorii care vor sa vanda.
    Ultima modificare făcută de demonbogdan; 8th March 2021 la 00:35.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu as sti sa iti spun un pret exact iar oferta negociata cu tipul de aici de pe forum e oarecum confidentiala. Eu am fost multumit si cu siguranta si el a fost ok daca am reusit sa ajungem la o intelegere. PS : REPLY pt robert.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

de curiozitate, cat costa un cont adsense? si de ce prefera majoritatea sa cumpere unul in loc sa isi faca unul legit?
    Mai nou fiecare site trebuie confirmat, deci chiar daca ai cont valid, faci un site nou trebuie sa fie si asta ok, mai exact ori ai cont, ori n-ai, site-ul este verificat la fel. Merg doar subdomeniile, alea se accepta instant. Nu stiu de ce nu se cumpara doar site-ul, odata confirmat ar trebui sa mearga pe cont nou. Acum in functie de cat poate produce un site depinde si cat astepti PIN-ul. Avand in vedere ca am adaugat recent un site pe .ro destul de rapid, eu zic ca au lasat pretentiile mai jos. Banuiesc ca asta e sistemul, habar nu am de ce lumea vrea de-a gata. Mai aiurea e ca daca ai 2 site-uri ce faci? dai contul si un site si cu ala care ramai? Last: oricum acum am vazut ca dureaza sub o luna un site nou, ar trebui sa nu se mai caute ocolisuri. Platesti un content writer, rezolvi problema, nu ai surprize la transfer.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Mai nou fiecare site trebuie confirmat, deci chiar daca ai cont valid, faci un site nou trebuie sa fie si asta ok, mai exact ori ai cont, ori n-ai, site-ul este verificat la fel. Merg doar subdomeniile, alea se accepta instant. Nu stiu de ce nu se cumpara doar site-ul, odata confirmat ar trebui sa mearga pe cont nou. Acum in functie de cat poate produce un site depinde si cat astepti PIN-ul. Avand in vedere ca am adaugat recent un site pe .ro destul de rapid, eu zic ca au lasat pretentiile mai jos. Banuiesc ca asta e sistemul, habar nu am de ce lumea vrea de-a gata. Mai aiurea e ca daca ai 2 site-uri ce faci? dai contul si un site si cu ala care ramai? Last: oricum acum am vazut ca dureaza sub o luna un site nou, ar trebui sa nu se mai caute ocolisuri. Platesti un content writer, rezolvi problema, nu ai surprize la transfer.
    Se cumpara cont adsense verificat pentru ca are vechime si o verificare manuala a contului este mai putin probabila si se va intampla asta intr-un viitor mai indepartat.
    Probabil continutul site-ului va disparea si va aparea pe el continut mai putin agreat de Google si uite asa mai face niste bani 1-2-3-5 luni pana se prinde Google. Iar apoi reincepe goana dupa un nou cont adsense
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpăr cont de YT
    De Danyel1997 în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th April 2019, 11:48
  2. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 4th March 2014, 23:09
  3. conteaza pt seo daca site-ul are cont de cpanel separat sau poate fi pe acelasi cont?
    De Cipiot în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th November 2011, 11:52
  4. Cont pe site si acelasi cont pe blog?
    De Federals în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd February 2008, 18:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •