Salutare! Cumpar cont adsense activat(pin) + site
Cerinte: Siteul pentru care contul este aprobat sa fie in engleza.
Astept oferte. Multumesc!
Salutare! Cumpar cont adsense activat(pin) + site
Cerinte: Siteul pentru care contul este aprobat sa fie in engleza.
Astept oferte. Multumesc!
O tranzactie efectuata cu succes, cu cineva de aici de pe forum. Mai am nevoie de inca unul. Multumesc!
cat a costat? ca ma gandesc ca si eu as putea fi interesat pe viitor... si cum il transferi pe numele tau, ca contul meu e blocat de vreo 15 ani....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca mai are cineva, aș fi și eu interesat.
de curiozitate, cat costa un cont adsense? si de ce prefera majoritatea sa cumpere unul in loc sa isi faca unul legit?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu e vorba de contul in sine, ci si de siteul web + continutul de pe el. Nu am cumparat doar contul. Pretul cred ca difera de la site la site, mai mult pe asta dau banii. Inca mai este valabila oferta pentru un cont, asa ca astept PM de la doritorii care vor sa vanda.
Ultima modificare făcută de demonbogdan; 8th March 2021 la 00:35.
Nu as sti sa iti spun un pret exact iar oferta negociata cu tipul de aici de pe forum e oarecum confidentiala. Eu am fost multumit si cu siguranta si el a fost ok daca am reusit sa ajungem la o intelegere. PS : REPLY pt robert.
Mai nou fiecare site trebuie confirmat, deci chiar daca ai cont valid, faci un site nou trebuie sa fie si asta ok, mai exact ori ai cont, ori n-ai, site-ul este verificat la fel. Merg doar subdomeniile, alea se accepta instant. Nu stiu de ce nu se cumpara doar site-ul, odata confirmat ar trebui sa mearga pe cont nou. Acum in functie de cat poate produce un site depinde si cat astepti PIN-ul. Avand in vedere ca am adaugat recent un site pe .ro destul de rapid, eu zic ca au lasat pretentiile mai jos. Banuiesc ca asta e sistemul, habar nu am de ce lumea vrea de-a gata. Mai aiurea e ca daca ai 2 site-uri ce faci? dai contul si un site si cu ala care ramai? Last: oricum acum am vazut ca dureaza sub o luna un site nou, ar trebui sa nu se mai caute ocolisuri. Platesti un content writer, rezolvi problema, nu ai surprize la transfer.de curiozitate, cat costa un cont adsense? si de ce prefera majoritatea sa cumpere unul in loc sa isi faca unul legit?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Se cumpara cont adsense verificat pentru ca are vechime si o verificare manuala a contului este mai putin probabila si se va intampla asta intr-un viitor mai indepartat.
Probabil continutul site-ului va disparea si va aparea pe el continut mai putin agreat de Google si uite asa mai face niste bani 1-2-3-5 luni pana se prinde Google. Iar apoi reincepe goana dupa un nou cont adsense![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)