adumi un pont seo la blogul din semnatura si iti dau 5 lei. BT
Accept si mai multe ponturi
pontul trebuie sa fie pus in aplicare de mine
pot cere si detalii despre implementare
Versiune printabilă
adumi un pont seo la blogul din semnatura si iti dau 5 lei. BT
Accept si mai multe ponturi
pontul trebuie sa fie pus in aplicare de mine
pot cere si detalii despre implementare
Scoate l de pe blogspot :)))
Nu vreau sa fac misto, dar pe bune? Titlul: un pont 10 lei, in postare: si iti dau 5 lei
OFF:
Dau eu 20 cui imi da un pont pe care nu-l stiu!
OFF 2: acu am vazut ca ai scris si tu :) citisem doar prima postare!
Tu tocmai oferi bani ca sa ti sa spuna ca nu exista seo free... primii pasi in seo:Citat:
nu agreez abonamente prefer free
- cumpara un domeniu, de preferat .ro , .net , .com sau .org
- un pachet de gazduire ( cat de ieftin dar nu free)
Fa primii pasi si tine banii de ponturi pentru primul an de gazduire si domeniu
100 domenii si 10gb mar costa peste 2k euro pe an cat imi ofera blogspot
Fix asa e, am 100 de domenii si ce-i drept cam 50 GB si ma costa undeva la 1200 pe an. Fara sa faci o treaba serioasa, o sa ramai mereu la nivelul asta. Cred ca sub 0,1% din primele locuri sunt ocupate de bloguri free. Plus ca sa fim serioasi, cine lucreaza ca agentie cu blogspot. Asta la general. Ar mai fi ceva, acum 12 ani parca lucram gratis pe ablog, eram incantat, investitie zero si banii curg. Plus ca pe .RO stateam super de bine in gugal. Pana l-au inchis. Nu uita ca si G+ s-a inchis, asa ca sa nu te mire daca ceva se schimba si la blogger. Pacat de munca si de timp. Nu vrei 100 de domenii? fa subdomenii. eu am e4DE cu cateva subdomenii, toate au traficul lor. Nu ca am ales eu cine stie ce, ba chiar as schimba dar ... na. Sincer daca nu esti mare vedeta ca Tudor Chirila, n-as merge pe free-uri. DA, nu e ieftin si nu e usor sa ridici site-uri care sa aduca banii de care au nevie sa-si plateasca cheltuielile, dar ... si pe mocca .. sa ceri bani pentru serivicii suna putin ... spamy.
Un compromis ca sa iesi mai bine de cat 100 blogspoturi e sa cumperi un domeniu scurt .ro si sa faci 100 de subdomenii, esti mult mai avantajat d.p.v. seo fata de un blogspot, un blogspot se transfera foarte usor pe wp unde ai sute de template-uri free, gazduirea te costa undeva la 80-120 euro /an (inclus cel putin doua ip-uri dedicate) si un domeniu .ro 12euro/an.
Daca vrei te ajut cu ponturi de domenii .ro scurte, nisate sau brandabile.
Am vrut sa vad ce-i cu ele, locul 1 s-a mutat pe domeniu propriu, etc... al doilea e abandonat din 2013 si are fix 0 trafic, al patrulea abandonat din 2013, tudorchirila si iliescu nu-s un exemplu, al 6-lea mutat pe .ro, 7-lea mutat pe .ro, etc. ala e articol din 26 ianuarie 2010. Nu zic , diacritica e si azi in top, dar ... slabe sperante sa vezi multe blogspot-uri in top. In fine, noi ti-am dat sfaturi, tu faci cum crezi.
LE: pana la ura le-am luat pe toate la puricat, cele care aveau activitate sunt mutate pe domenii proprii, exact ce ziceau si colegii mai sus.
hai sa imi dau si eu cu parerea. acum vreo 5-10 ani am avut si eu niste siteuri facute gratis pe blogspot cu care vindeam pe internet tot felul de chinezarii. imi placea ideea ca e gratis si ca se construiesc repede. le inscriam apoi in directoare romanesti si in scurt timp - hop! - apareau pe prima pagina google. dupa un timp au inceput sa o ia la vale in serp. desi munceam tot mai mult la ele cu seo serios on-page si off-page, ele se tot duceau la vale. pana cand la un moment dat mi-am dat seama ca ies mai ieftin si cu mai putina munca daca imi iau domenii .ro.
in zilele de azi nici nu am mai vazut in primele pagini google bloguri create pe domenii gratuite. e clar ca algoritmul google s-a modificat in ultimii ani in asa fel incat sa nu mai afisese siteuri free.
deci concluzia mea asta a fost: desi pare gratis si usor, in realitate in zilele de azi muncesti mai mult si investesti mai mult dpdv seo la un site facut pe un domeniu free.
sunteti siguri ca google le ignora sau webmasterii prefera cele platite pentru extra optiuni?
Nu vreau sa fiu hater iar... dar esti de 13 ani pe forumul asta si ai peste 900 de postari... mie mi se pare incredibil ca in atat timp nu ai invatat cateva reguli de baza despre seo.... cand pe forumul asta despre asta e vorba. Sunt useri aici mai vechi ca mine care iti dau sfaturi dar tu vi cu contre ca stii mai bine.
si ca si raspuns....
cel mai bun pont pentru tine e sa stergi site-ul sa nu mai folosesti nimic ce e pe el si sa cumperi un domeniu .cevreitu si ocupate de maxim 1 site la inceput... uita de 100 blogspoturi sau cate ai.
exemplu: https://4photographers.blogspot.com/...h-messina.html
articol de 215 cuvinte in 2020? e trist.
Ultimul meu blog are articole intre 2000 si 10000 cuvinte ca sa iti faci o idee... majoritatea sunt pe la 4000-5000.
eu asa am tras concluzia, ca algoritmul google nu le mai arata in primele pagini. desi le faceam seo de calitate, ele se tot duceau in jos. alta explicatie nu am.
eu zic sa nu renunti la ele, ci sa le folosesti la link building. poate ca un link de pe blogspot nu este fenomenal, dar daca are acelasi topic, aceeasi nisa, si daca are si ceva vechime, poate sa ajute.
din cate stiu la google ii ajung 200 cuvinte la un post urmeaza sa pun poze si videoCitat:
articol de 215 cuvinte in 2020? e trist.
300 la pagini si 200 la posturi stiam ca e diferit am lucrat si eu cu yoast
Nu exista nici un minim, ce iti da yoast acolo e o recomandare. Daca 300 ar fi minim inseamna ca un articol de 100 cuvinte ai avea 0 sanse sa urci cu el... sau nici nu ar fi indexat de google.
Daca cauti putin pe google prin articolele din 2020 si vezi care e marimea articolelor recomandate in 2020 ai sa gasesti o medie intre 1500 si 2500.
Poti sa urci in google si fara nici un cuvant... doar cu o poza ca si continut... dar sunt exceptii de nise si cuvinte.
Corect... bine punctat :)
Intra aici si gaseste-mi si mie unul care sa recomande ce faci tu.
Îs pe locu 13 cu un blogspot după "Poze cupluri" conținut sub 300 cuvinte cred ca Google știe dacă ești profesionist în ce scrii
Te-ai chinuit ceva cu ele https://www.blogger.com/profile/15228281837701194039 ce nu inteleg, de ce nu ai continuat proiectul forumdefotografie .com?
Eu as sterge toate blogurile alea unde nu ai mai postat din 2013-2014, as refolosi/rescrie continutul (articole de 3000-4000 cuvinte)
Asta e cel mai bun rezultat pe blogspot? Nu de alta, dar am un blog gratuit care e pe locul 1 pe o cautare dintr-un singur cuvant.
Pai si nu e ok sa mai si radem? Omul are un intreg proiect pe free blogspot, am si eu peste 100 blogger si 100 wordpress, lasa-le sa fie acolo, cine stie daca mai gasesti loc peste cativa ani?
Are multe din 2020, e pacat de atata munca, numai sa intri odata pe zi pe ele si iti trece cheful. Azi regret ca am inceput atatea proiecte care mi-au mancat o gramada de timp si zac abandonate [ ma refer la domenii proprii, nu la free. ].