-
Idei parteneriat
Salutari. Fara nici un chef de gluma sau altceva... va intreb daca aveti ceva ideei sau ce faceati in locul meu. De cateva luni am o metoda combinata intre black si white seo care e de peste 10k $ pe zi... dar nu am cunostinte php atat de avansate sa o pun in practica :) am cateva cunostinte online care ar putea sa faca asta dar problema e ca nu am incredere in ei... daca e cineva din Cluj pe aici...sau in apropiere si are o reputatie buna pe forum... as fi interesat de o posibila intalnire si poate si colaborare.
-
Poate ca 2 -3 luni intun HUB te-ar ajuta! :) dai chirie, mai socializezi si ... poate gasesti omul potrivit, din spatele tastaturii e mai greu. Parerea mea, eu cand lucram la birou la maxim 2 luni apareau idei noi, afaceri noi si colaborari ... so ... bafta!
-
Poti gasi niste freelanceri buni prin Asia care sa acopere partea de programare PHP. Asocierea cu un partener in Romania poate fi uneori paguboasa. Daca sugestia mea prezinta interes, fa-ti un cont pe freelancer .com - publica un proiect si vei primi oferte interesante. Din experienta iti pot spune ca ei lucreaza mult mai ieftin decat europenii.
-
Suna interesant, cu programator pentru php ma descurc, ma intereseaza daca doreesti sa facem 50% din venit. Locuiesc in uk nu prea am timp sa ma ocup de prea multe online... dar pot finanta o idee buna, chiar vreau sa aud ce ideii ai si sa ma gandesc daca merita... Asta bineinteles daca ai nevoie de un investitor... daca esti interesat lasa'mi un mesaj cu facebook sau nr de telefon sa vorbim, nu prea imi place prin mesaje...