-
Cumpar backlinks
-
Parerea mea este sa iti optimizezi site-ul onpage in primul rand. Totodata, ar trebui sa lucrezi la partea de design si continut, sa-i dai mai multa viata.
Poti incepe cu:
1. Scoti /category/ din structura link-urilor - te duci in Wordpress la Permalinks si selectezi custom => %category%/%postname%
2. Social Media - faci conturi si activitate si pe acolo
3. Faci internal linking intre articole, in mod natural (intre produse similare de ex. faci comparatie)
4. Ia-ti pe cineva care sa iti faca SEO daca nu te pricepi, sau incearca sa inveti SEO curat, iti recomand gotchseo (punct com) ca un punct de plecare.
5. Incearca sa nu te arunci pe ancore exact match, alea se fac intr-o anumita logica si nu din prima.
6. Fereste-te de tag-uri, mai ales de facut linkbuilding la ele. Cel putin dupa parerea mea, este cam grey-hat faza cu tagurile.
7. Adauga si pagini standard - "despre noi", "contact", "termeni si conditii" - sunt destul de importante.
8. Creeaza credibilitate si calitate site-ului (daca oferi si calitate a informatiilor, evident)
-
Am inteles, dar nu fac asta pentru mine. Un coleg strain m-a rugat sa-i fac rost de backlinkuri si eu asta incerc sa fac. Restul este problema lui.
-
Ok. Cu placere ;) ne-am primit toti raspunsul
-
Eu nu ma prind ce intelegi tu prin 3 backlinkuri pe saptamana.... vrei 3 advertoriale pe saptamana, sau 3 domenii noi in fiecare saptamana care sa aiba link in sidebar??