Eu cred ca e un comportament tipic de evitare-amanare-inselare. Plus ca, atunci cand ai o datorie, te agiti tu sa o platesti, nu sta celalalt sa te vaneze. Iar daca s-a pretat la asta pentru asa o suma... e total neserios.
Versiune printabilă
Eu cred ca e un comportament tipic de evitare-amanare-inselare. Plus ca, atunci cand ai o datorie, te agiti tu sa o platesti, nu sta celalalt sa te vaneze. Iar daca s-a pretat la asta pentru asa o suma... e total neserios.
Credeţi că a dat de topicul ăsta?
Eu cred că mi-a trântit la telefon strictul necesar pentru a-mi închide gura. Eu o să-i trimit raportul frumuşel, datele bancare şi la 2 zile după mailul cu raportul îl sun după SIM nr.2 (ca să nu poate să nu-mi răspundă). Îmi închide şi acolo gura? Sun de pe SIM nr 3. Dacă mă evită şi la al 4-lea telefon îl fac de cacao peste tot pe unde îmi este de putinţă.
Foarte corect. Mie mi-ar crapa obrazul de rusine sa umble cineva dupa mine sa-i dau banii pentru ceva ce mi-a muncit.Citat:
Plus ca, atunci cand ai o datorie, te agiti tu sa o platesti, nu sta celalalt sa te vaneze.
Doro, nu fii dezamagita, chestiile astea se intampla ca freelancer. Important e sa nu iti pierzi prea mult timp cu stresatul lui sau cu gandul la banii aia, pentru ca in timpul ala ai putea face alti bani. Chestie care si eu am invatat-o the hard way.
Eu am niste cacao mucegaita si cred ca as putea sa te ajut ! ;)
Este foarte bine sa scrii despre asta , cu nume si prenume , pentru ca daca s-a pretat la o teapa de genul asta , sunt sigur ca a mai intepat si pe altii sau o va face in viitorul apropiat !
Ma gandesc si la faptul ca tu esti o fata frumoasa si poate vrea sa-ti inmaneze banii personal !:">
Eu asa as face , ba chiar as mai adauga si un mic bonus pentru asteptare , plus ca te-as invita la un ceai , o cafea , un biscuite , sau ceva asemanator ! :rolleyes:
Offtopic: Butelie, aici nu e plentyoffish.com :))
Complet Offtopic:Doro, ASL PLS!11one!!
Nu cred că poate să mi înmâneze personal atâta vreme cât e din... Turda.
Offtopic: nu sunt prinţesa din pădure frumoasă şi deşteaptă pe care o aveţi în minte. Pe lângă asta.. I'm taken :D
pana aduna banut cu banut, pana merge la banca, pana ii depune... mai trece ceva timp. pana iti confirma ca a platit... poate e mai lent asa. sper sa ajunga intr-un final.
Ardelenii se misca mai greu !
Multe ardelence isi incep viata sexuala mai tarziu pentru ca " No , nu-i atata graba ! "
Moldovencele sunt mai grabite pentru ca in Romania , soarele rasare prima data in Moldova ! :rolleyes:
Poate ca vrea sa ia un credit de la banca si pentru ca recent s-au schimbat normele de creditare , a primit o suma mult mai mica !
Sa ne spui cand o sa plateasca !
Cred ca individul e in faza in care chiar se ambitioneaza sa nu plateasca...
Îl declar ţepar în mod oficial. N-am primit nimic, n-a dat nici un semn de viaţă.
Stay away from him!
Pana la urma a analizat "concurenta" :D
Cel mai bine întocmim o listă sau.. implementăm sistemul ăla de iTrader (da' nu depinde de mine asta)..
Ai putea incepe prin a-i cladi "reputatie" aici. Da-i nume, telefon, id, adresa, etc. si sunt sigur ca va pierde mult mai mult decat banii pe care ti-i datora. Imi si imaginez cat de placut este sa-ti cauti pe G numele si sa dai peste o asemenea "reclama"....
Daca nu ii dai toate datele , inseamna ca nu te-a intepat , ba mai mult , poate ca ti-a si placut !
Situatia ta este aidoma fetelor violate care nu reclama violul din diferite considerente !
Daca te viola nu il reclamai ?
Daca nu-l reclamai , poti sa ne spui unde stai ? :rolleyes:
Îl declar, ba bine că nu.
Nume: Suciu Vlad
Telefon: 0728091680
Id Mess: vlady_2fingers
Metoda de ţeapă: După ce i-am terminat 2 înscrieri în directoare a încetat să ami răspundă la mesaje/mailuri. Când am sunat la nr. de mai sus m-a rugat să-i trimit rapoartele de înscriere şi face plata imediat. De-atunci n-am mai auzit absolut nimic de la el.
Cred ca ar trebui sa spui si cand s-au intamplat aceste fapte , adica :
1 . M-a contactat in data de 1 iulie 2008 .
2.Am convenit in data de 3 iulie 2008 sa-i inscriu urmatoarele siteuri , ( fara link direct ) contra sumei de ...... lei , euro , USD .
3. Modalitatea de plata a fost stabilita astfel :
-................ detalii ...............................
4 . Am terminat inscrierea in data de ................
5. L-am sunat ca sa cer plata serviciilor prestate , prima data in data de , ora de ( aproximativ ) , si i-am trimis e-mail in data de ..................... .
6. L-am mai sunat si in data de ............... , moment in care , am realizat ca incasarea contravalorii serviciilor prestate catre acest client , incepe sa devina o problema , si am deschis acest topic , ca sa ma lamuresc si sa avertizez alte persoane ce inseamna sa lucrezi fara contract .
7. Probe aduse in sprijinul afirmatiilor facute .
8. Numarul de telefon si adresa de e-mail la care pot fi contactata pentru lamuriri suplimentare si pentru exprimarea parerilor de rau . :rolleyes:
naspa sa iei teapa, stiu si eu asta din proprie experienta, insa asa-i in romania.
Edit: ţăranul şi-a tras director. Să nu cumva să vă înscrieţi site-uri în directorul lui că nu merită NIMIC. :D
http://director-web.fan-x.ro/
Edit2: i-am dat mail de pe un alt cont că sunt interesată să cumpăr linkuri pe directorul lui, ştiţi în cât timp mi-a răspuns?? 30 de minute! Ce ţăran, îmi vine să mă duc la el acasă noaptea şi să-l iau la o bătaie de-aia crâncenă.
Extraordinar,
Am apelat la serviciile tale, intelegerea ne era sa ma contactezi dupa ce termini :angry:
Din cate stiu eu nu am primit ABSOLUT nici un email, sms, telefon de la tine in care sa ma anunti ca ai terminat.
Am primit azi acel email in care imi faceai nu stiu ce propunere, ti-am raspuns(deci adresa de email o stiai), la fel cum sti si numarul meu de mobil(de pe site). Am crezut ca sunteti o echipa si de aceea am raspuns la acel email(nu stiam ca lucrezi singura).
In caz ca zici ca mai anuntat pe email sau in alt fel e iar...chiar culmea. Nu am primit nici un email, nici un SMS sau un telefon de la tine. Am crezut ca pur si simplu nu te-ai ocupat si atat.
Te rog sa ma contactezi pe numarul de telefon aflat pe site-ul meu sa putem discuta modalitatea de plata si sa-mi dovedesti inscrierea site-urilor. sau daca vrei poti sa-mi dai un SMS si te sun inapoi.
Acum cateva zile ma sunat un client si mia spus ca o "nebuna" zice ca a luat teapa de la mine, nici prin gand nu mi-a trecut ca tu erai. Scuza-ma, chiar nu stiam ca inca e pe roate treaba.
LE: Iti inteleg motivele pentru care mai facut taran, etc etc...
Povestea asta ar putea face parte din seria povestirilor cu final neasteptat !
Ma bucur Doro ca o sa reusesti sa-ti recuperezi banii !
off topic: Cred ca Dan Diaconescu moare acum ca nu are invitata nici una dintre partile implicate in aceasta 'poveste' la el in emisiune :))
ps: nu m-am putut abtine :)))
Asta noapte o astept pe Doro sa vina la mine sa ma bata crancen, te rog sa-ti iei si uneltele!
LE: "taranul" a "scris" directorul de la 0 asa ca ceva scolit pe pe aici sa-i explice si la Doro ce inseamna asta...
Inchidem thread-ul pana nu se ajunge la lucruri mai urate? :)
Mda, va rog sa va continuati disputa pe PM.