-
Eu zic să ne concentrăm mai degrabă pe ce se poate, nu pe alte servicii care momentan nu funcţionează.
Bloguri care comentează tot ce mişcă şi e prost, sunt peste tot in Romānia, să nu facem īncă unul, e frustrant iar soluţiile sunt acolo dacă le cautăm īntr-adevăr.
-
Ai putea sa faci ceva pentru educarea webmasterilor. Unde e limita dintre spam si advertising, ce e SEO, greseli de optimizare care le fac webmasterii in necunostinta de cauza si sunt penalizati, etc. Eu dupa ce vin de la mare saptamana viitoare incep doua blog-uri (unul personal, unul al firmei) si un posibil al treilea (colaborare) in care o sa vorbesc de chestiile astea. Ai dreptate, o sa incerc si eu sa ma concentrez pe lucruri pozitive/constructive nu pe whining. Dar nu m-am putut abtine la faza cu escrow, m-am simtit umilit.
-
Nu vad rostul unui blog, daca NU AI SUBIECTE!!! E ca si cum ti-ai cumpara motocicleta ca sa fii motociclist - Nu, daca ai motocicleta nu esti motociclist, ci esti DOAR proprietar de motocicleta. Asa si cu blogul, daca tu stai sa intrebi "despre ce sa scriu?" si nu iti vin subiectele natural, probabil cel mai intelept ar fi sa nu faci un blog, deoarece are sanse f mari de esec. Anyway, succes, probabil il vei face pana la urma.
-
despre impozite pe venituri online... cum sa te organizezi sa declari si sa platesti cat mai putine impozite la stat - si sa fii in legalitate 100% -bineinteles.
-
Eu as zice ca cei care ar trebui cu adevarat educati sunt consumatorii serviciilor webdesignerilor si programatorilor.
De exemplu ar trebui educati patronii sa nu se multumeasca cu un OsCommerce aruncat acolo cu un header modificat cand un programator si un designer le poate crea o aplicatie complexa care sa le satisfaca toate nevoile (de la prezentare si promovare pana la facturare, gestiune si urmarire plati) - toate astea online. (Am vazut un webshop facut la comanda care face toate astea, inclusiv buletinul de expeditie pentru posta...)