veti ce am atasat.
ce numar e ala: 5,57,49,217
chestia asta a aparut de vreo 2 sapt.
cum explicati?
Versiune printabilă
veti ce am atasat.
ce numar e ala: 5,57,49,217
chestia asta a aparut de vreo 2 sapt.
cum explicati?
Added: 29 September 2007, putin peste 2 saptamani ;)
lol..parerea mea... in scriptul de afisare, formatarea numerelor e de bai... o fi pus ca grup de mii numai 2 cifre... sau ceva de genu.. in orice caz e o eroare de programare
Nu e vorba de nici o eroare, Jeff Dunham e foarte cunoscut/cautat.
Nu se referea la numarul de vizualizari al acelui videoclip, ci la formatul lui, grupuri de cate 2 cifre si eu zic tot asa ca e eroare
Selecteaza Global din lista aia, tu ai setarile pentru India si din cauza asta iti arata asa, la mine arata cum trebuie:
http://i36.tinypic.com/24loidi.png
O fi el cautat, da 5,57,49,217 nu e un numar :D Eventual 55,749,217
Ha :D nici n-am observat
Evident 5,57,49,217 nu e un numar, si evident numarul corect era 55,749,217.
Tudi fie ca sti sa nu programare ai nimerit raspunsul corect. Exact asta este problema, nu e vorba de un numar ci de un string(un text), asadar acel sir de numere a fost tratat ca un text oarecare si se pare ca algoritmul lor care pune virgula nu a functionat corect.
Asta e, mai gresesc si cei mari.. asa au si cei mici de unde invata :)
Youtube nu a gresit nimic, respectivul selectase setarile pentru India si din cauza asta ii afisa in formatul ala numarul de vizualizari, credeam ca am lamurit asta din primul post...
W1ll, adica in indiana 5,57,49,217 e un numar?
Ca tot m-ai facut curios, l-am intrebat pe Google
Ce dezorganizat arata :) Mersi de explicatie.
chiar daca nu are legatura directa cu cazul discutat, am gasit pe techcrunch.com un articol interesant in care se vorbeste despre problemele de la numaratoarea afisarilor filmuletelor de pe youtube.
pe scurt, din cate am inteles eu, se pun la numaratoare doar vizualizarile care au loc pe situl youtube.com , nu si cele care apar cand clipul este vazut din alt site.