Ooo... zi mare. Sa ne traiesti Cristi si sa ai parte de multa sanatate, ca partea materiala e trecatoare.
Versiune printabilă
Ooo... zi mare. Sa ne traiesti Cristi si sa ai parte de multa sanatate, ca partea materiala e trecatoare.
La Multi Ani Cristi si Ciprian!!! Va doresc multa sanatate si cat mai multe realizari!!
Mersi baieti pentru urari!! Va doresc si eu numai bine!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
La multi ani si de la mine :D:D:D
:yawn: laaaa multi ani!
multumesc pentru urari. La multi ani Cristi !!!
La multi ani Andra.
La multi ani Marius Ciocan (31).
Scuze de intarziere.
A happy one Marius :)
La multi ani kevinro! :P
La Multi Ani Kevinro!!!
La multi ani kevinosaurusrexule :)
Multam! Sa traiti si voi! Si s-avem sanatate, ca-i mai buna decat toate.
La multi ani prodan_13 (24)
Multam! Super forum! chiar daca nu am postat atat de mult ca altii am citit mult si am invatat lucruri frumoase si interesante!
Sa cresti mare :)
La multi ani 1nesco (35) :)
La multi ani Ciprian Sorlea :)
La multi ani Ciprian. :)
Bem o bere ( :"> ) cand ajung la Cluj.
La multi ani Ciprian!
O burta de bere... ceva? :twisted:
La multi ani :)
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LAAAA MULTIIIII ANIIIII...
La Multi Ani! Aurel Dragut (25) :)
Si bine ca te avem printre noi.
Hehe, tinerel. La multi ani :)
Multumesc pentru urari! Sunt destul de apreciate mai ales cand le gasesc a fi rare.
Of .. La multi ani nene :)
LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti! (banala urare) :rockon:Citat:
Date of Birth:
15th June 1982
La Multi Ani! wrc (30) :)
Multumesc frumos!
30 ? Ai schimbat prefixul huh ? :)
Multa sanatate, wrc! Ca asta e cea mai importanta. Si pe urma tot ce iti mai doresti tu :)
Nu vreau sa se creada ca alerg dupa posturi, desi nu cred ca am lasat impresia aceasta pana acum, dar totusi La Multi Ani wrc!
A spune un "La multi ani" cuieva, de catre c|neva...oricine ar fi...nu prea e interpretat ca "alegatul dupa posturi".
E mai degraba bun simt. Ai trecut de mult de 10 posturi...si deci e inutila o astfel de interpretare.
Chill. :)
Multumesc tuturor de urari.
Da, 30, imbatranesc, dar nu ma las asa usor. Chiar ieri mi-a zis una pe messenger ca imi da ignore ca ea nu discuta cu pustani de liceu necopti la minte, deci ma tine bine:)
Eh... degaba... ai mai imbatranit cu un an si ai schimbat si prefixul. Esti batran, ce mai.
Hai ca am glumit. Daca la 30 de ani vorbim de batranete, ce-om face la 50? :D
Wrc sa ne traiesti!!! Multa sanatate si La Multi Ani!! :)
Pustiu multumesc si vorba aia, la 50 de ani va fi cazul sa ne gandim sa ne asezam la casele noastre..