-
Carti SEO in romana
tot am cautat ceva carti in limba romana despre SEO sau si despre marketingul digital in general si nu prea am gasit (in afara de o carte 'Marketingul si comunicarea pe internet' scrisa de Gabriela Grosseck)
chiar nu sunt in limba romana? Stiti careva ceva titluri despre subiectul asta dar scrise de romani? (in engleza am gasit mai multe si bune, insa mi-ar trebui si ceva in romana sa trec la bibliografie in lucrarea de licenta)
week-end placut sa aveti :)
-
mmariusel scrie o carte, insa nu cred ca este inca gata
-
Am 2 nedumeriri:
1.Cauti neaparat scrise de autori romani, sau pot fi si traduceri ?
2. Vrei doar sa ai ce scrie la bibliografie, sau vrei sa si inveti ceva ?
Daca vrei sa si inveti, in mod sigur ti-ar fi mai utile articole de pe net (pe care le gasesti si in romana). Apropo, nu poti trece la bibliografie si situri ?
-
Din pacate nu prea se gasesc carti de SEO in limba romana. In afara de alea cu retete minune (cum sa cresti intr-o zi cat altii intr-un an) care sunt niste prostii.
-
mike_ppc,
1. am nevoie de carti scrise de romani deoarece cand vine vorba de carti care sunt traduse prefer sa le folosesc pe cele in limba originala
2. vreau sa si invat ceva nu doar sa le trec la bibliografie :) ...dar ideea este ca am nevoie de mai multe carti in romana pentru ca asa mi se cere de catre comisie - la ora actuala am doar vreo 3 carti in romana la bibliografie (dintre care doar una e pe marketing digital, celelalte doua sunt mai mult tehnice) si vreo 20 in engleza. Sunt bune si articolele (am si gasit cate ceva) doar ca eram curioasa daca chiar nu s-a scris nimic in romana pe tema asta.
Si crede-ma ca in perioada asta am citit mult pe tema asta si de pe site-uri si din articole :) ....si chiar vreau sa invat cat mai mult pentru ca mi se pare ca prea multa lume face SEO dupa ureche, iar istoria e buna pentru a nu repeta greselile :)
Oricum, si in afara lucrarii de licenta sunt interesata daca sunt carti bune scrise pe tema asta, in special daca sunt de romani.
-
Nu stiu ce intelegi exact prin "marketing digital", dar pe marketing online slabe sanse sa gasesti carti scrise de autori romani. Si asta din multe motive, dar mai ales si ca dupa 6 luni deja ce e scris acolo e depasit (asta daca cu noroc la aparitia cartii era de actualitate).
Pentru bibliografie o sa gasesti tu ceva, dar pentru invatat bazeaza-te pe alte surse.
-
Cartea mea e terminata, mai dureaza putin cu prefata si ISBN-ul ( vezi discutia de la : http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...i-engleza.html ) daca ma contactezi iti trimit un complimentary copy .
Update: E terminata si se numeste SEO - Ghid de optimizare web.
http://www.seohelpbook.com/images/co...300_border.jpg
-
mari,
Carti am cateva si in romana, dar majoritatea sunt in limba engleza. La mine comisia accepta.
Am si deschis un thread pe tema asta insa nu s-a prea aruncat lumea (link).
-
am cumparat aceasta carte... merita citita...
-
De ce vrei in ro ?
Eu recomand Seobook by Aron Wall ...
-
W3b, e Aaron Wall nu Walsh. Si e o carte ok, intr-adevar.