Este vorba de sexstuff.ro/new
Este vorba strict de design. Acesta este realizat in Corel ....
Cat credeti ca merita ? Sume concrete :)!
Versiune printabilă
Este vorba de sexstuff.ro/new
Este vorba strict de design. Acesta este realizat in Corel ....
Cat credeti ca merita ? Sume concrete :)!
200 Euro.
Nu sunt adeptul paginilor facute din imagini. Pagina noua are 224 kilo, daca mai bagam si textul 250kilo. Eu zic ca e prea mult pt o pagina web.
Din motivul asta si pretul mi se pare prea mare pt ce a zis Cristi. Nu as da mai mult de 100$. Pt clientii mei, pt 200 Euro - le fac si structura paginilor, plus le optimizes site-urile pe free (on page) - parca nu pot fara :D.
Arata destul de fain, desi meniul ala din partea stanga se cam overlap cu gagica aia... ar trebui facut mai vizibil. Eu pentru design-ul respectiv as plati in jur de 50 de euro; desi, nici macar nu e valid XHTML (nici macar nu are DOCTYPE :()
200 de euro un design, 700 de euro un site care avea multi vizitatori la vremea acelei discutii? Cristi, ma dezamagesti... :)Citat:
Originally posted by Cristian Mezei
[b]200 Euro.
De acord cu @ben. E mult prea "grea" pagina respectiva. Si in plus, meniul din stanga nu e prea vizibil. Merita cam 50 de euro. Dar, avand in vedere ca e (probabil) original si unic (adica nu va mai fi folosit pe alte site-uri), pretul ii creste.
Numai bine!
Original si unic este si un design care contine o linie de 2px pe 300px pe centrul monitorului... Asta nu inseamna ca are vreo valoare...Citat:
Originally posted by danic
[b] original si unic (adica nu va mai fi folosit pe alte site-uri), pretul ii creste.
Numai bine!
Referitor la designul cu pricina, imi pare.. copilaresc.. :)
Meniul pus peste tipa strica tot (apropo, imaginea e free sau cumparata?).
Legat de marimea site-ului, dimensiunea nu conteaza in cazul paginilor adult si oricum nu cred ca GExGE a apucat sa o si optimizeze.
Concluzie, 75-100 de euro daca ai reusi sa rezolvi problema cu tipa.
Mai mult decat un "Mda" sec nu pot spune. :)Citat:
Originally posted by toto
[b]Original si unic este si un design care contine o linie de 2px pe 300px pe centrul monitorului... Asta nu inseamna ca are vreo valoare...
Era vorba de design, ce DOCTYPE ???? Ce tabele ... trebuia sa va trimit un jpg cu totul :)
Si nu este optimizat deloc ... nu o sa ramana gif-uri ... slice-urile le`am refacut sa nu mai apara unele de 1px latime sau inaltime....
Merci pt pareri ... mai astept si altele ...
Eu am fost la subiect! :D
mentalitatea rent-a-coder si a template-urilor facute pe banda sa traiasca!
Dupa mine, designul e fain, merita cel putin 7-800€. De ce?
[list][*]pretul nu e mare, daca te gandesti ca probabil a durat multe ore realizarea lui (si cine stie cate alte design-uri care "n-au iesit")[*]cu exceptia culorii textului de la meniu, care e cam greu de vazut, usability issues nu prea exista la nivel de design[*]publicul tinta e format din oameni cu bani, care au conexiune buna la internet, designul e menit sa incante ochiul si o face foarte bine[*]in industria sexului se poate castiga bine daca stii sa-ti conduci afacerea (marketing, etc)
[list]
m0n5t3r - sa fim seriosi. 7-800 de mii de lei vechi cred ca ziceai :D.
Pai incep cu inceputul - nu cred ca are drept sa foloseasca acele imagini (posibil sa ma insel), dar nu cred ca le-a cumparat :p.
Mie mi se pare un design lipsit de culoare si "prea gri". Lucrarea nici macar nu e gata. Cred ca pretul il bagam cand e gata :p (template-ul).
omul a muncit pe designul asta. nu mai fiti asa rai fara motiv. daca voi munciti pe gratis sau pe nimic, daca va place sa va prostituati intelectual e treaba voastra...
in alta ordine de idei eu spun ca asa poti afla un pret cinstit pt tine: calculezi numarul de ore pe care le-ai petrecut muncind la design, apoi inmultesti cu cat consideri ca ti se cuvine tie pentru o ora de munca (in functie de experienta pe care o ai si alti factori... sunt sigur ca stii sa apreciezi cat ai merita pt o ora).
ben, daca tu esti asa bun la design si muncesti pe asa putini bani, o sa apelez numai la tine pe viitor cand am nevoie de ceva. ce zici? batem palma?
[quote=m0n5t3r]mentalitatea rent-a-coder si a template-urilor facute pe banda sa traiasca!
Dupa mine, designul e fain, merita cel putin 7-800�. De ce?
[list][*]pretul nu e mare, daca te gandesti ca probabil a durat multe ore realizarea lui (si cine stie cate alte design-uri care "n-au iesit")[*]cu exceptia culorii textului de la meniu, care e cam greu de vazut, usability issues nu prea exista la nivel de design[*]publicul tinta e format din oameni cu bani, care au conexiune buna la internet, designul e menit sa incante ochiul si o face foarte bine[*]in industria sexului se poate castiga bine daca stii sa-ti conduci afacerea (marketing, etc)
[list]
pareri argumentate frate! asa zic si eu... 7-800 nu as da, dar 4-500 as da in mod sigur. apelez si eu la tine ben :). Bravo GExGE!
Pe mine, ca si client, chiar nu ma intereseaza cat a muncit designer-ul, sau cate "nereusite" a facut .. Ma intereseaza produsul final. Daca il face intr-o ora sau in 2 zile, e treaba lui.Citat:
Originally posted by m0n5t3r
[b]mentalitatea rent-a-coder si a template-urilor facute pe banda sa traiasca!
Dupa mine, designul e fain, merita cel putin 7-800�. De ce?
[list][*]pretul nu e mare, daca te gandesti ca probabil a durat multe ore realizarea lui (si cine stie cate alte design-uri care "n-au iesit")
Asta este doar parerea ta.. Intreaba un designer "batran" si iti va da 10 argumente de contra la designul respectiv..Citat:
[b][*]cu exceptia culorii textului de la meniu, care e cam greu de vazut, usability issues nu prea exista la nivel de design
Daca ai bani nu este obligatoriu sa ai si net pe masura.. In Romania inca este lipsa de provideri de net adevarat. Sunt putini, nu acopera toate zonele (nici macar in Bucuresti 100%) si calitatea e oricum mediocra... Revenind la design, nu intotdeauna catch-eye-urile sunt de folos..Citat:
[b][*]publicul tinta e format din oameni cu bani, care au conexiune buna la internet, designul e menit sa incante ochiul si o face foarte bine
[quote=m0n5t3r][*]in industria sexului se poate castiga bine daca stii sa-ti conduci afacerea (marketing, etc)[list]
Regula valabila de altfel in orice domeniu, nu doar in "industria sexului"...
Personal, am cotat ca fiind "slabut" designul, din punct de vedere al internetului, site-ului, user-friendly, etc... Este totusi vorba de un site, nu de o fotografie sau de un tablou.. Site-ul trebuie realizat intr-o asa masura incat sa nu fie tablou.. Nu stiu daca m-ati inteles... Dar, pana la urma, fiecare face cum il taie capul, sau cum crede ca e mai bine.. Personal nu as fi mers pe ideea asta ..
eu daca as fi strain as da 100 - 150 de $( daca sunt roman dau numa 50-75 $ ) pen' ca nu imi place trecerea de la splash screen cu fundal negru la fundal alb parca sunt 2 pagini de la 2 site-uri diferite ...
e facut curat imi plac in principal vectorialel de la butoane si faptul ca site-ul se identifica cu un logo bine stabilit....eu unu as ridica butoanele mai sus ca sa nu se suprapuna si sa am destul loc pt content etc. :p
Parerea mea din nou ca e lipsit de imaginiatie. Fonturile sunt orbile, asezarea in pagina denota ca esti programator si nu designer.
Eu ma feresc sa fac pagini si apelez la designeri. Ar trebui sa faci si tu la fel, varianta 2 e mai urata ca prima.
Citat:
Originally posted by mmariusel
[b]Parerea mea din nou ca e lipsit de imaginiatie. Fonturile sunt orbile, asezarea in pagina denota ca esti programator si nu designer.
Eu ma feresc sa fac pagini si apelez la designeri. Ar trebui sa faci si tu la fel, varianta 2 e mai urata ca prima.
Eu cred ca varianta 2 e mai ok decat prima, imi place mai mult. Faptul ca te feresti sa faci pagini web si incurajezi pe altii sa faca la fel (heh, mai mult descurajezi :( ) e urat si nu face bine nimanui, nu e constructiv.
Cu fonturile sunt de acord. Destul de multe, si puse alandala. Prima chestie: As renunta la Times. A doua chestie: as alege Arial, cum tot designul este, banuiesc bazat pe Impact (sau Haetenschweiller), fonturile merg bine.
Succes,
Andrei
Eu ii sfatuiesc pe toti sa incerce sa faca si design-ul din 2 motive:
1. Prima cerinta, chiar si in cazul unui talent nativ, ca un design sa fie reusit este ca designerul sa aiba experienta.
2. Chiar daca nu reusesti sa ajungi la rezultatul dorit de fiecare data, vei sti mai bine ce sa ceri de la designerul care va face treaba in locul tau. Din nou, experienta te ajuta sa fi un "client" avizat. Chiar daca ai vazut sute de site-uri, informatiile pe care le vei obtine facand un layout cu mana ta iti vor aduce un mic plus.
Si ar mai fi ceva. Ai nevoie de cunostine din ambele domenii, cod si design, chiar daca te specializezi doar in unul singur. Toti ati vazut site-uri foarte frumoase dar care sa incarca dupa juma' de ora. Evident exista si opusul lor in care orice urma de bun gust si culoare e sacrificata de dragul optimizarii si a reducerii numarului de KB.
p.s. Va vine sa credeti ca un client mi-a cerut sa modific un logo pentru ca avea 3.9 kilobytes si era prea mare?