-
MyBlogLog PRO
Azi m-am inscris la mybloglog si mi se par statisticile alea f interesante. Inclusiv widgetul cu Recent readers. Dar cand ma bucuram mai tare, am aflat ca o sa ma tina bucuria 3 zile si 3 nopti :)) , dupa care ar trebui sa platesc pt. toate astea.
Merita sa platesc 25$/an pentru acest PRO? Voi folositi?
-
Ma indoiesc....ptr. mine e doar un widget.
-
Da, eu folosesc. Si il am de mai mult de 3 zile. M-am uitat acum iar sa cauta PRO dar nu gasesc, cred ca de somn, desi stiu sigur ca am primit un mail dupa 3 zile in care eram anuntat ca se schimba si nu vor salva decat statisticile pe ultimele 7 zile. Deocamdata imi ajung, statistici poti urmari si altfel. Eu vad acest serviciu ca fiind unul util mai ales cand "te plimbi" pe alte bloguri care au acest serviciu si iti apare poza acolo acest lucru generand ceva trafic, insa pentru un upgrade nu cred ca as da bani.
-
Nu se merita sa dai atatia bani. Foloseste Google Analytics pentru statistici, nimic nu se compara. Eu folosesc MBL doar pentru recent readers widget.
-
Deci widgetul ramane in varianta free? Ca cam aia ma interesa si pe mine :)
-
Da ramane in varianta free. Singura diferenta intre free si pro sunt statisticile. La free sunt doar pentru 7 zile, iar la pro pe o perioada mai mare. Sa ma corecteze c|neva daca ma-nsel.