Am o intrebare scurta si la subiect : ce se intampla daca comand un produs pe internet, fac plata prin ordin de plata si nu mai primesc produsul ?
Versiune printabilă
Am o intrebare scurta si la subiect : ce se intampla daca comand un produs pe internet, fac plata prin ordin de plata si nu mai primesc produsul ?
ai primit proforma? ai dovada platii? ANPC daca e .ro, daca nu...
Si crezi ca-mi va da cineva castig de cauza ? Pot cel mult sa-mi recuperez banii si sa-i pun intr-o pozitie proasta pe cei cu magazinul online...
fa 10 bloguri si umple prima pagina pe Google cu povestea ta la cautari dupa numele firmei...sa ii vezi atunci ce amabili vor fi
Te ajut si eu sa ii faci de cacao - daca ai dreptate! Despre cine e vorba (PM)?
despre cine e vorba ? hai sa le facem reclama ;)
Eu zic ca prima oara sa incerci sa suni la ei sa incerci sa clarifici situatia, poate e doar o incurcatura ( din vina ta, a lor sau a bancii ), daca nu sunt dispusi sa clarifice situatia atunci poti arunca cu noroi linistit ( incearca sa inregistrezi convorbirea telefonica cu ei cand incerci sa rezolvi, ai dovada in plus).
Bafta la recuperari... si daca se poate un pm cu firma in cauza.
Se pare ca a fost o greseala din partea lor pentru ca produsul a fost afisat cu alt pret decat cel real... acum fie imi transfera inapoi banii in cont fie sa mai platesc diferenta... s-o creada ei, mai bine iau banii inapoi si gata... ca am tras o spaima...
Prefer sa nu dau nume fiind la prima intamplare de acest gen au dreptul la circumstante atenuante. Se mai intampla asta e...
:)) laptopu de 7 mil de la emag? :))
Nu o sa spun cine a fost, nu insistati va rog, dar intr-adevar ei au avut o problema http://www.emag.ro/HPnx7300--promo3434
Las pe fiecare sa deduca ce-l poate duce capul... :)
greselile se platesc, tu daca te duci la ANPC trebuie sa-ti dea produsul si basta, nu e treaba ta ca au pus pretul gresit, ai vazut produsul, l-ai platit, nu ti-a venit, anpc.
daca nu-ti luau banii era ceva, asa insa...
Si eu cred ca ai avea dreptul la produs. Tata-miu mi-a luat un tuner pentru laptop la 2.6 milioane si dupa ce a comandat s-a trezit tanti de la shop ca era de fapt 4.6 milioane. I l-a dat insa la pretul mai mic (anuntat initial) si si-a mai si cerut scuze :D
Oricum .. bine macar ca iti recuperezi banii.
S-a rezolvat cu astia dar nu stiu ce am cred ca trec printr-o perioada fatidica (oare asa se spune)... de ce spun asta pentru ca mi s-a intamplat alta faza cel putin la fel de interesanta : comand un produs de pe net, platesc direct in contul oamenilor si ma trezesc cand apare curierul ca trebuie sa mai platesc inca o data acceasi suma... sa vad negru innaintea ochilor nu altceva... ii sun frumos, le explic situatia, verifica si imi dau dreptate dar imi sugereaza daca vreau sa nu complicam situatia sa platesc si curierul si-mi returneaza ei banii in cont...
=)) bai ma leshi?
te las, dar eu vorbesc foarte serios, n-am timp de aberatii...
zi-le dom'le si numele, sa stim si noi
Cred ca e OK sa stim si noi cu cine sa nu avem de lucru in viitor. Mi se pare totally unprofessional asa ceva ...
despre laptopul de la emag era vorba ? Chiar eram curios cat era pretul inainte sa-l faca 2,200 lei, cu voucherul ala.
Nu prea ma intereseaza greseala lor, pentru ca nu m-a afectat, ci din contra, au mai scazut 100 lei. Dar mi s-a parut un pret bun si l-am comandat. a venit ieri, pentru ca l-am comandat duminica, fara nici o problema.