Am trei domenii cumparate de la RNC. Toate au fost activate in cel mult 24 de ore. Ieri mi-am schimbat NS-urile pentru site-ul de anunturi gratuite. A durat sub o ora.
Numai bine!
Versiune printabilă
Am trei domenii cumparate de la RNC. Toate au fost activate in cel mult 24 de ore. Ieri mi-am schimbat NS-urile pentru site-ul de anunturi gratuite. A durat sub o ora.
Numai bine!
Eu am fost intr-o perioada in care toti se plangeau ca le sunt activate incet.Citat:
Originally posted by danic
[b]Am trei domenii cumparate de la RNC. Toate au fost activate in cel mult 24 de ore. Ieri mi-am schimbat NS-urile pentru site-ul de anunturi gratuite. A durat sub o ora.
Numai bine!
Sau cel care s-a ocupat de ale mele, era incet. Pt ca fiecare are sectiunea lui de clienti.
Mai mult ca sigur, acea "firma intermediara" de care vorbesti, nu a virat inca banii in contul RNC pt. respectivul domeniu.
N-am avut probleme niciodata cu ei, se misca repede.
(am peste 15 domenii)
Pentru al meu si inca 14 domenii, banii erau deja livrati si trimisa confirmarea de 8 zile. :wink:Citat:
Originally posted by eRwin
[b]Mai mult ca sigur, acea "firma intermediara" de care vorbesti, nu a virat inca banii in contul RNC pt. respectivul domeniu.
N-am avut probleme niciodata cu ei, se misca repede.
(am peste 15 domenii)
s-a rezolvat. a durat sub 48 de ore.
cat dureaza propagarea dns-urilor din momentul in care se face asocierea? :D
o noapte
acu poti sa dezvalui si domeniul ;)
pensiunea-casa-noastra.ro - inca nu merge ca nu sunt propagate DNS-urile. mai am inca de lucru un pic la site...Citat:
[b]o noapte
acu poti sa dezvalui si domeniul ;)
Cand lansez turism-rural.com, iti fac publicitate :)
merci fain. am mai facut vreo 3 site-uri la cabane de la munte.... poate colaboram. am multe relatii in zona arieseni :)Citat:
[b]Cand lansez turism-rural.com, iti fac publicitate :)
Ma bagati si pe mine in afacere ? :DCitat:
Postat în original de misu