am tot vazut banner-ul catre site-ul Elisabeta Rizea pe multe prime pagini ale unor site-uri tari... sunt convins ca si voi le-ati vazut... cum asa? cum au reusit sa faca asta? cum i-a motivat sa puna bannerul in asa pozitie tare?
Versiune printabilă
am tot vazut banner-ul catre site-ul Elisabeta Rizea pe multe prime pagini ale unor site-uri tari... sunt convins ca si voi le-ati vazut... cum asa? cum au reusit sa faca asta? cum i-a motivat sa puna bannerul in asa pozitie tare?
:)
heh... asta imi trezeste amintiri. Acum mai mult de un an a fost nevoie de un voluntar sa faca site-ul. M-am oferit eu. Am ajuns intr-un stadiu destul de avansat. La un moment dat au fost niste neintelegeri si am renuntat.
Versiunea mea: http://razvan.cpea.ro/er/
De pe vremea cand exista l@r, nu? :)
no bine ma razvan, dar pe mine tot nu m-ati lamurit. sunteti cunoscuti, va stiti dinainte, dar eu am ajuns din intamplare pe forumurile astea si nici nu sunt din bucuresti. lamureste-ma si pe mine sa imi fac o parere despre cum sta treaba, cine pe unde e, si cine cu cine e...
ce s-a intamplat de ai renuntat la site? ce neintelegere? care era scopul site-ului? ma gandesc eu ca de undeva trebuia sa iasa banu... de unde iasa banu' in cazul asta?
Nu trebuia sa iasa nici un ban. Este o campanie initiata de Academia Catavencu pentru strangere de fonduri.