Astept niste pareri de la voi..
Ce as putea sa fac cu:
bestweb.ro
rohit.ro ?
Versiune printabilă
Astept niste pareri de la voi..
Ce as putea sa fac cu:
bestweb.ro
rohit.ro ?
bestweb - un director... sau un top
rohit - un autohits... sau altceva nush :P
Astea sunt doar parerile mele, sper sa te ajute
sau sa le vinzi :D
bestweb... pagini atent selectionate de prin web-ul romanesc. pui ceva criterii de selectie.. sa ai numai pagini care merita vizitate.
asta e tare...sa iti faci siteuri in functie de ce domeniu ai
si mai vrea si idei de la alti ce siteuri sa isi faca
doar mie mi se pare anapoda?
e strange intr-adevar :)
in mod normal alegi un target si apoi cauti domeniu ;)
din best web poti sa faci un fel de digg romanesc, apropo exista vreunul eu nu am vazut inca ma mir ca nu s a inghesuit lumea sa faca clone ca digg chiar a avut succes.
Exista preferate.net un fel de del.icio.us, crezi ca are succes in .ro, ca social bookmark? Vezi trafic.
A existat sau inca mai exista, Technorati.ro, un fel de technorati.com. Crezi ca are succes in .ro, ca searching blogs? E offline acum.
blogoree.ro a fost o perioada un fel de Digg pentru blogurile romanesti. Acum nu mai e.
Nu sintem invatati inca sa folosim astfel de site-uri in .ro La noi dau bine site-urile de matrimoniale, site-urile de plictiseala la servici si copiile de ziare.
Un Digg romanesc...cu atat mai putin si-ar face loc acum. Poate in timp...
Pentru ca multi se rezuma..sau se reduc la lucruri "simple", care nu necesita efort fizic sau mental.
As cita din vedetele muzici, care fac referire la o parte din .ro, dar ma abtin.
Ca sa nu mai zic ca unii dintre distinsi de pe forum, care se bat cu pumnul in piept ca nu fac sau nu sustin spamul...o fac. Eh..ce stiti voi ce inseamna afacerile pe net.
Buna observatia @toto.
E prea mult de gandit la asa ceva...da-le ceva mai simplu.
E posibil ca ideile sa fie vandute sau puse in practica in afara nefacandu-se publica identitatea creatorului. Afara se vand / pun in practica mai usor ideile. Cel putin eu asa vad situatia.
Revenind.. Alte pareri..
Bestweb.ro ... Ceva gen Google News?