in cluj e nebunie mare. au venit studentii. 100.000 de omultetzi... se simte tare la un oras de dimensiunea clujului...
Versiune printabilă
in cluj e nebunie mare. au venit studentii. 100.000 de omultetzi... se simte tare la un oras de dimensiunea clujului...
Crezi ca in Bucuresti nu se simte? Cred ca 100.000 au venit cu masina, altfel nu-mi explic aglomeratia asta.
S-a ieftinit benzina.Si referitor la facultate observam aceeasi organizare proasta.O MARE pierdere de vreme! :cry:
cat e benzina acum?
foarte fain:
http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub...op-soapbox4.swf
poate unii l-ati mai vazut dar merita...
ciudat... e ora 3 dimineatza si inca nu mi-e somn... sper ca nu sunt singurul care are probleme cu somnul...
fa si tu ceva sport. alearga putin seara si dormi ca un prunc... :)Citat:
Originally posted by ben
[b]ciudat... e ora 3 dimineatza si inca nu mi-e somn... sper ca nu sunt singurul care are probleme cu somnul...
ben sigur ca nu esti singurul. si eu am probleme din astea. noaptea pe la 2-3 sting calc. si ma apuc sa caut filme pe la tv, am impresia ca este devreme. dimineata numai la 11.50 ma trezesc
daca nu faci sport, in fiecare seara iesi la aer curat, sa te plimbi, o sa fie altfel.
de pe 15 m-am hotarit sa merg din nou la sala, trag de fiare :)
lasa sala. fa ceva mai placut si in aer mai curat...Citat:
Originally posted by lixor
[b]ben sigur ca nu esti singurul. si eu am probleme din astea. noaptea pe la 2-3 sting calc. si ma apuc sa caut filme pe la tv, am impresia ca este devreme. dimineata numai la 11.50 ma trezesc
daca nu faci sport, in fiecare seara iesi la aer curat, sa te plimbi, o sa fie altfel.
de pe 15 m-am hotarit sa merg din nou la sala, trag de fiare :)
Outdoor Sex!Citat:
Originally posted by misu
[b]lasa sala. fa ceva mai placut si in aer mai curat...
:hi:
Un nou motor de cautare.
SUUUUUUUUUUUUPER BETON
am gasit un titirez excelent intr-o punga mica de star chips. va recomand si voua. facem concurs care il roteste mai mult... am reusit pana acum 50 de secunde :D
Neinteresant... chips-urile provoaca cancer... :roll:Citat:
Originally posted by misu
[b]am gasit un titirez excelent intr-o punga mica de star chips. va recomand si voua. facem concurs care il roteste mai mult... am reusit pana acum 50 de secunde :D
misu... you're going down :cry:
de unde stii? poate l-a luat pentru titirez... :)
CRed ca ati primit mass messeges pe yahoo despre:
Faza e adevarata. Link. Gasiti explicatia acolo.Citat:
faza tare, : incearca sa faci un folder denumit "con" si vei vedea ca nu poti!! incredibil, chiar si Bill Gates insushi nu shi-a putut explica aceast lucru ciudat. Anyway, incearca si vei vedea ca nu merge.. daca nu e asha sa nu dai mesaju' mai departe (mass)
Asta macar e un mass mess destul de "educativ".
In primul rand nice find... :)
In al doilea, nici un mass nu poate fi intru totul adevarat...Hai da-o reak de trb. Bill Gates stie mai multe decat toti YMisti mass-messageri adunati la un loc...Citat:
chiar si Bill Gates insushi nu shi-a putut explica aceast lucru ciudat.
Interesant - mass-ul ala a ajuns si la mine... deci e un mod f rapid de a face trafic catre un anumit site.
Primul lucru care l-am facut a fost sa merg pe google sa vad o explicatie - si am dat de acelasi link postat de Krumel... sunt curios cate vizite a facut site-ul ala in urma mass-ului...
Daca suntem destui de inteligenti sa facem un mass calumea, am putea sa atragem multi vizitatori catre site-urile noastre... printr-o simpla propozitie plasata calumea.
Nu stiu daca asta a fost intentia...dar clar e o promovare de tip "smart".
NOUL PROIECT GOOGLE!
http://www.autosite.ro/1.jpg
ce dimineata plictisitoare... mai am 2 ore si plec pana la scoala... poate gasesc ceva de facut pe acolo
Am ramas fara monitor acasa.
E foarte bine fara!
ramane sa scapi si de cel de la birou si esti un om linistit :)
Eu am ramas fara calculator acasa de vreo luna incoace... Sux! Acuma cersesc si eu un calculator prin-jur... Sper sa aiba cineva mila de the very cool weasel :(
Corect, @misu!
Daca as avea posibilitate, mi-as deschide o pizzerie si as renunta definitiv la calculator. :)
For the @"the very cool weasel": fara calculator iti destinzi spatele, ochii, oasele... E bine fara :)
Dedicatie pentru toti cei care dau mass-messages pe YM!: http://bobses.home.ro/Anunt.htm
Si eu as renunta la calculator, permanent si pentru totdeauna! Si apoi m-as apuca sa fac un film, pe care sa-l scriu, regizez si sa fiu in el! :shock:Citat:
Originally posted by danic
[b]Daca as avea posibilitate, mi-as deschide o pizzerie si as renunta definitiv la calculator. :)
Dupa ce as scoate milionul de dolari, as mai face inca unul, inca doua, inca trei, si asa mai departe! 8)
Aiurea .. Ce o mai scaldatzi atata !? .. Suntem dependenti cu totii ! :shock:
Daca totusi te simti bine dupa cateva zile fara calc, cand in prinzi te lingi pe buze salivand abundent... Suntem pierdutzi !!! O sa ajungem sa facem si dush cu calcu ... :roll:
Hi, I'm Laurentiu, and I'm a computerholic :hi:
si o sa renunt cind o sa mi se toceasca retina de tot si nu o sa mai pot vedea nimic sau cind o sa-mi mai creasca un deget ori altceva... iar apoi o sa joc intr-un film :)
Sau o sa mananci o pizza la mine la pizzerie :)
:D
Mai bine iti faci un magazin virtual cu livrare la domiciliu :lol:
Nu, pentru ca ar insemna sa stau tot in fata calculatorului. Vreau ceva... palpabil! :)
daca o faci mai buna ca la gente o sa fiu client fidel :pCitat:
[b]Sau o sa mananci o pizza la mine la pizzerie :)
I know, de asta am si zis :pCitat:
[b]Nu, pentru ca ar insemna sa stau tot in fata calculatorului.
Dirty little cool weasel... :))
Va place avatarul meu? :)
seamana cu celalalt, numai ca acuma pe fundal "care este" niste apa...
Hahahah.
Ai mai ratat o diferenta: aici am limba scoasa! :)
Ce zi aiurea.