Weekend Placut in continuare pentru fiecare !
A fost foarte cald astazi ! :(
Peste doua zile vine solstitiul de vara ! ;)
Versiune printabilă
Weekend Placut in continuare pentru fiecare !
A fost foarte cald astazi ! :(
Peste doua zile vine solstitiul de vara ! ;)
hostul din .ro sucks! iar a cazut.
Maine o sa am un examen relaxant spre deosebire de multe altele de la Poli. O sa ma trezesc dimineata imi beau cafeaua, stiu ca intru cu 5 in el, iar doar prin prezentare voi obtine un 6. Asa sa tot dai examene.
Mai am 7 ore pana la sustinerea dizertatiei si inca nu am terminat de scris :mad:
Mi-e somn. Azi cred ca nu ma duc la birou.
Fir-ar să fie de diacritice :((
Motiv: Am scris lucrarea de licenta fara diacritice ca sa o scriu mai repede, nu sunt obisnuit cu ele pe tastatura si mai mult ma incurca... am zis lasa ca le scriu dupa ce termin lucrarea. Toate bune si frumoase, lucrarea e gata, colorata... tot ce trebuie, astazi insa, am zis hai sa ma mai uit o data peste ea... si observ ca am uitat de diacritice... dimineata o duc la copertat :confused:
in aceasta frumoasa zi de 3 iulie am devenit inginer :rolleyes:
sandbox sux :(
Astazi s-a terminat BAC-ul :) ... acelasi scandal cu copiatul ca in anii trecuti, toti cer demisia ministerului, dar pe urma ce se intampla? :))
Sambata "o cer" pe prietena mea.
Cristi, de ce esti rautacios? :)
Lasa omu' sa se insoare ca vorba aia, nu esti barbat adevarat pana nu construiesti o casa, plantezi un pom si faci un copil :)
Eu doar casa mai tre s-o fac, acum imi caut cursuri online de zidar :D
@crash: eu am plantat un pom (păr) pe terenul unde imi voi construi casa si unde se va juca copilul :D, mai am nu?
da, da.. one down, two to go :P
iti doresc succes, astept sa vad pozele cu casa, iar copilul sa se dea pe bicicleta prin curte ;)
ps. - eu am plantat asa: cires, mar, soc, cais, piersic (pe care l-au altoit niste experti mai apoi si acum face niste mutatii genetice :D), copilul vine prin noiembrie asa, iar casa... well cu casa e cel mai greu, dar incet incet, caramida cu caramida... o sa fie gata
Si eu am facut tot .. si acum dorm 1 ora pe noapte, si ziua sunt zombi.
Ca sa nu zic ca nu am voie sa merg nicaieri, ca nu pot sa am intalniri peste 8 seara, si ca nu mai pot sa-mi las papucii in mijlocul camerei.
Si punctul forte este ca sunt obligat in fiecare seara sa caut a dracu mama ei de broasca testoasa pe unde mama naibii se baga ea, sub toata coclaurile de la mine din casa.
Deci trist :D
Cristi, ma sperii :D
Nu pe tine vreau. Pe Big :D
Tu deja esti pierdut :D
Incepe cu acvariul. In mod normal acolo ar trebui sa stea :))Citat:
Si punctul forte este ca sunt obligat in fiecare seara sa caut a dracu mama ei de broasca testoasa pe unde mama naibii se baga ea, sub toata coclaurile de la mine din casa.
Nu, ca e nu stiu ce broasca testoasa care trebuie pusa in apa doar juma de ora pe zi.
Daca m-ar peria fiecare pe mine cum vad eu ca e fitoasa broasca asta ......
Daca nu e mascul .. Il fac eu.
Momentan serviciul BRD-NET este indisponibil.
de 5 zile e asa !
mi`e sila sa ma duc pana la bancomat :|
Pai unde vrei sa pleci... ce intalniri iti trebuie dupa 8 seara? cum adica sa iti lasi papucii in mijlocul camerei? Si broasca testoasa?... ce ai cu biata broscuta?
:)) :twisted:
Norocul meu e ca nu am broaste... insa Maia e deja destul de mare ca sa arunce prin camera tot ce prinde... asa ca partea cu broasca e inlocuita de cea cu adunatul chestiilor zornaitoare de pe jos.. asta daca nu vreau sa calc prin ele.
Inca esti norocos... al tau e mic.. stai sa vezi cand o sa inceapa sa ii iasa dintii. :whistle:
Big... oamenii cu experienta te sfatuiesc sa renunti la idee. Daca nu am reusit sa te convingem.. esti cum eram noi in momentul ala: irecuperabili,pierduti pentru lumea buna si fara sanse de intoarcere.
Haha, merci baieti pentru sfaturi, dar nu puteti sa-mi spuneti nimic nou, toate astea mi le-am spus si singur de sute de ori, dar asta e, la un moment dat trebuie sa capitulez :D
Si inca ceva: in momentul in care brusc incep sa va placa aceleasi lucruri.. e momentul sa iti pui intrebari serioase.
Daca tie ti-a placut ceva, ei altceva si brusc tie iti place ce i-a placut ei insa mai mult decat ii place ei... esti definitiv pierdut.
Chiar daca imi merge bine windows-ul (SP1), astazi vreau sa trec pe win xp sp 3.
Doar cand ma gandesc ca trebuie sa reinstalez n programe imi vine sa renunt.
Ultima formatare am avut-o pe 12 august 2007.
De Unde Pot Downloda Manele Noi!?11
glumesti, nu!? :)
M-ai prins! :D
si eu am trecut pe vista si sunt nemultumit :knockout:
lol :))