asta imi da de gandit :lol:
http://www.cre8asiteforums.com/image...1e59b0ea74.jpg
Versiune printabilă
asta imi da de gandit :lol:
http://www.cre8asiteforums.com/image...1e59b0ea74.jpg
Ba baieti ...
Cine are ma jeep dintre voi ?
MA f..cac..ba.. in toti astai cu jeep-uri negre cu geamuri electrice, cu computer de bord, GPS, Internet prin satelit, piscina, femeie blonda si clima :
UNDE E THE FUCKING SCRUMIERA DIN SPATE, LA O MASINA DE 90.000 EURO ?
in functie de marca si model, lateral in portiere, in spatarul scaunelor din fata, sau o tine blonda.
Big cars are for people with small penises.
I just love small cars! :)
Yuppy! New forum software!
Cam seamana cu softpedia totusi... :unsure:
Bagarea in seama si cheful de nimic, rulls.
Trebuie sa descopar butonul de ignore.
Unii vor scrie doar pentru ei, cat de curand.
:ph34r:
Citat:
Postat în original de Krumel @ Nov 26 2005, 02:57 PM) [post=7194
:))
daca gasesti butonul]
Bagarea in seama si cheful de nimic, rulls.
Trebuie sa descopar butonul de ignore.
Unii vor scrie doar pentru ei, cat de curand.
:ph34r:
[/QUOTE]
:))
daca gasesti butonul respectiv zi si mie :unsure:
Click pe utilizator/profile options/ignore user :D
Mersi Bruzli.
:)
Acum avem posibilitatea ce persoanele care ne deranjeaza prin atitudinea lor, sa fie ignorate.
Asa ca, respectati ca sa fiti respectati.
:rolleyes:
Cand ma gandeam si eu ca o sa scap de net pt o saptamana, ma urc intr-un varf de munte, la o cabana cu ceva prieteni, intr-un loc pustiu de lume si raman cu gura casca. Au net!!!!!!!!!
Nici nu am plecat bine si deja vad o noua organizare :D un nou script ... bv baieti... sa plec mai des de acasa :D
Salutari de la schiiiii :D
AU!!! Ultima parte a cam durut.
Ai grija la schiat. E placut de periculos prin padure mai ales.
B)
Placut de periculos!!! GROOOOOOVY!!&] E placut de periculos prin padure mai ales.Citat:
Postat în original de Krumel @ Nov 26 2005, 09:14 PM) [post=7214
[/QUOTE]
Placut de periculos!!! GROOOOOOVY!!! B) Ce meserias suna :p
Dap.
Unii inteleg doar ironiile si formularile personale. Ceea ce scriu altii "suna meserias" in urechea ta.
:wub: "Ironii si formulari person]Unii inteleg doar ironiile si formularile personale.[/QUOTE]Citat:
Postat în original de Krumel @ Nov 26 2005, 10:34 PM) [post=7218
:wub: "Ironii si formulari personale" is my middle name :wub:
Ba fratilor, la mine se misca forumul cu viteza luminii... stinse <_< . La voi la fel? :mellow:
Merge bine la noi... :D poate ca are mult deprocesat scriptul la cei care te au in ignore :)))
Mi-e somn. Comenteaza cineva ? :blink:
Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Nov 28 2005, 11:42 AM) [post=7240
asa e cand tragi la rame tot w]
Mi-e somn. Comenteaza cineva ? :blink:
[/QUOTE]
asa e cand tragi la rame tot weekendul! suferi lunea...
Acum merge fain. Sper sa nu ma ai]Citat:
Postat în original de ben @ Nov 28 2005, 08:28 AM) [post=7237
Merge bine la noi... :D poate ca are mult deprocesat scriptul la cei care te au in ignore :)))
[/QUOTE]
Acum merge fain. Sper sa nu ma aiba prea multi in ignore. <_<
Google in 1960: :D
An ant named after Google
:blink:Citat:
November 28, 2005 5:50 PM PST
Google has already had a newborn child named after it. Now it's a species of ant.
"Entomologist Brian Fisher named a new species of ant, Proceratium google, in honor of mapping program Google Earth," according to an item on Popular Science's Web site.
Se pare ca lumea o inceput sa copie prea mult sintaxa de pedia... ultima aparitie... www. downloadpedia .ro
Da, numai ca e urat, are reclame cu sonerii polifonice si alte prostii pe el (penibil) si ce webdesign? Sa-mi faca niste emboss-uri de-alea d]Citat:
Postat în original de ben @ Nov 30 2005, 01:20 AM) [post=7338
Se pare ca lumea o inceput sa copie prea mult sintaxa de pedia... ultima aparitie... www. downloadpedia .ro
[/QUOTE]
Da, numai ca e urat, are reclame cu sonerii polifonice si alte prostii pe el (penibil) si ce webdesign? Sa-mi faca niste emboss-uri de-alea de prost gust? <_< yah, right.
Google It, You Moron.
E de bine.
:blink:
HOWTO: Use The Fucking Google
Eu pe oamenii mai... eh nu zic... prosti ii trimiteam pe
Just Fucking Google It
dar Google it you moron are un design mult mai fain.
Moderatorii ar trebui sa aiba un buton in REPLY, "Send user to Googling site" :D
Stati ca am sa va arat.
Ma voi ati luat-o razna.
Ce pana mea vorbiti ma despre ceva aici ?
Daca vreti sa dati link-uri aveti categorie utile.
Asa ... si acum : Am 40 febra.
It`s for fun.
:)
Have fun.
Apropo de ...pedia: http://www.pedia.com/ vreo 100 de domenii cu terminatia pedia :)
De asemenea softpedia are inregistrat din primavara autopedia.ro :)
inca nu am reusit sa ma obisnuiesc cu noul forum... nu mai imi sar in ochi categoriile in care apar post-uri noi ca alta data...
Eu folosesc View New Posts din dreapta sus.
Eu inchid toate categoriile de la "-" din dreapta si folosesc deasemenea "View New Posts".
Nu prea ma mai intereseaza sa vad locatiile topicurilor, ci doar topicurile in sine.
Umbla un zvon conform caruia softpedia s-ar lansa in limba chineza, sau o limba de prin asia :D
Alexa TOP 500
ASIA este un subiect fierbinte.
Foarte multi "internauti" pe-acolo posibilitate de crestere enorma, problema la ei (foarte importanta) nu prea cheltuie ;)
Ca s-o luam altfel - prefer 1000 de vizitatori americani decat 10000 de chinezi :)
Hehehe cutremure si alea alea.
:blink:
S-a simtit si aici, bine de tot. :)
A fost da... M-a cam dat peste cap :D
Stai la 8 cumva? :)